Η ετήσια βραδιά βραβεύσεων από τον Δήμο Σαρωνικού για το 2019. videos

Για έκτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Σαρωνικού στο κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο, βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές των σχολείων του, στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας,  την Παρασκευή 27/12/19.

Και μπορεί οι νέοι φοιτητές να αποτελούν το κύριο κορμό της εκδήλωσης όμως αυτό το γεγονός δίνει και την αφορμή για την βράβευση και άλλων ομάδων η ατόμων που διακρίθηκαν στη χρονιά που μας αποχαιρετά.

Μία σύντομη ματιά στο ιστορικό των απονομών, με τη σημείωση πως από το ξεκίνημα (2011)  του Καλλικρατικού μας Δήμου μέχρι το 2014, οι βραβεύσεις γίνονταν όπως και πριν την συνένωση, δηλ από κάθε Δημοτική Κοινότητα μεμονωμένα για τους εισακτέους κάθε περιοχής. Όταν καθιερώθηκε η ΕΝΙΑΙΑ βράβευση το 2014, αρκετοί όπως και σήμερα είναι αντίθετοι με αυτή την πρακτική.

2014 (28 Δεκ). βράβευση εισακτέων και απονομή πιστοποιητικών σε όσους παρακολούθησαν τα προγράμματα ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ.

2015. (3/1/16).  Βραβεύσεις εισακτέων.

2016. (30 Δεκ). Βράβευση εισακτέων.

2017. (30 Δεκ).  Βράβευση εισακτέων και απονομή τιμητικής πλακέτας στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟ, που εκτός από την εισαγωγή του σε ΑΕΙ, κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

2018. (28 Δεκ). Βράβευση Εισακτέων και βράβευση εννέα Αθλητων του Α.Σ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις στα αθλήματα kick-boxing και Tae-kwon-do  όπως και του προπονητή τους ΘΩΜΑ ΦΡΗΚΗ

2019. (27 Δεκ). Το φετινό πρόγραμμα ήταν ακόμα πιο πλούσιο αφού πριν τις βραβεύσεις των επιτυχόντων, έγιναν οι βραβεύσεις των νικητών του 2ου διαγωνισμού δημιουργίας Σελιδοδείκτη 2019, η βράβευση της Ομάδας Ρομποτικής NGK του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων και η βράβευση 27 Αθλητών που διακρίθηκαν σε Εγχώριες η Διεθνείς Αθλητικές Διοργανώσεις.

Δείτε τα αυτοτελή video για κάθε ενότητα βράβευσης με την παρατήρηση πως στο video βράβευσης των Αθλητών, μια μικρή αδεξιότητα του γράφοντος, στοίχισε στην απώλεια ήχου σε ένα πολύ μικρό τμήμα του. Ζητώ συγγνώμη από τους 2-3 αθλητές που δεν ακούστηκαν τα ονόματά τους στο video, όπως ακριβώς αναγγέλθηκαν στην αίθουσα από την παρουσιάστρια της εκδήλωσης.

Το πρώτο video (σελιδοδείκτες) αρχίζει με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σαρωνικού, Π. Φιλίππου

Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (Α.Ξ)

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/581646289335430/

Categories