Δεύτερη επίθεση κατά του διαιτητή Ευαγγέλου βάζει «φωτιά» στη Super League

Από μία κλωστή κρέμεται εκ νέου το πρωτάθλημα της Super League μετά τη νέα επίθεση αγνώστων κατά του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα αγνώστων βρέθηκε στο σπίτι του διαιτητή το πρωί της Παρασκευής και έσπασαν τα τζάμια της εισόδου της πολυκατοικίας προτού τραπούν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες το σπίτι του διαιτητή είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο, όταν άγνωστοι έριξαν κροτίδες στην πολυκατοικία.
Ο Άγγελος Ευαγγέλλου ήταν ο διαιτητής VAR στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό, ενώ εναντίον του έχει υποβάλει μήνυση ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Η επίθεση έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου οι διαιτητές, μετά από διαβουλεύσεις, αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους και να δοθεί συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League.

Παναθηναϊκός: «Μόνη απάντηση στη βία και την απάτη η συνέχιση του πρωταθλήματος»
Αιχμηρή ανακοίνωση για τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε τo απόγευμα της Παρασκευής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι «οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου θα βρεθούν απέναντι στις μεθοδεύσεις βίας και απάτης»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τίθεται ξεκάθαρα εναντίον όσων καταφεύγουν σε μεθοδεύσεις βίας και απάτης για να οδηγήσουν σε διακοπή το πρωτάθλημα, έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα το νέο κρούσμα βίας κατά της ελληνικής διαιτησίας. Η ελληνική πολιτεία και όλες οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διαλευκάνουν άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις βίας κατά των διαιτητών.

Όσοι καταφεύγουν σε μεθοδεύσεις βίας και απάτης και προσπαθούν να οδηγήσουν σε διακοπή το ελληνικό πρωτάθλημα, θα βρουν απέναντι τους όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Μόνη απάντηση σε αυτή την αθλιότητα είναι η απομόνωση τους και η απρόσκοπτη συνέχιση του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: Χρέος του κράτους η διερεύνηση
Ανακοίνωσε εξέδωσε και η ΑΕΚ ζητώντας από τον κρατικό μηχανισμό να ερευνήσει μέχρι τέλους τις «μαφιόζικες επιθέσεις».

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πέραν της αυτονόητης καταδίκης της επίθεσης, δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, στο σπίτι του διαιτητή Αγγελου Ευαγγέλου, καλεί άπαντες να αντιληφθούν με σύνεση και ψυχραιμία τη σοβαρότητα των στιγμών.

Αποτελεί χρέος των κρατικών μηχανισμών να διερευνήσουν μέχρι τέλους όλες αυτές τις μαφιόζικες επιθέσεις, αλλά και υποχρέωση όλων μας να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ενεργήσουμε αποφασιστικά και με γνώμονα το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να το προστατεύσουμε και να αποτελέσουμε την ασπίδα απέναντι σε όσους επιχειρούν να το μετατρέψουν σε αρένα εξυπηρέτησης των συλλογικών συμφερόντων ή και σε όσους φτάνουν ακόμα και να απεργάζονται σχέδια πλήρους αποσταθεροποίησης.

efsyn.gr

Categories