ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ για Πέμπτη πρωι (9/1) η Συνέντευξη του Δημάρχου Π. Φιλίππου στο Paraktios.gr – Οι δημότες μπορούν να στείλουν ερωτήσεις

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ  για την Πέμπτη το πρωι  (9/1) η Συνέντευξη του Π. Φιλίππου στο Paraktios.gr λόγω έκτακτης υποχρέωσης του Δημάρχου  – Οι δημότες μπορούν να συνεχίζουν να στέλνουν ερωτήσεις μέχρι απόψε.

Τον κύκλο των συνεντεύξεων με  Αυτοδιοικητικούς του Δήμου Σαρωνικού για το 2020, ανοίγει ο Paraktios με τον Δήμαρχο Πέτρου Φιλίππου.

Η Συνέντευξη θα γίνει αύριο το μεσημέρι Τετάρτη 8/1/20 και θα δημοσιοποιηθεί εντός της επόμενης ημέρας, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι συνδημότες που θα ήθελαν να υποβάλλουν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο μέσω του paraktios, μπορούν να τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@paraktios.gr μέχρι το πρωι της Τετάρτης προκειμένου να υποβληθούν εκτός της ατζέντας που θα θέσει ο Paraktios.

Εναλλακτικά, οι ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν και μέσω του FORUM ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Facebook), ως σχόλιο στο σχετικό post αναγγελίας της συνέντευξης.

Η φωτο από το αρχείο συνεντεύξεων του Paraktios.gr

Categories