Η Συνέντευξη του Δημάρχου Σαρωνικού Π.Φιλίππου στο Paraktios.gr – video

Σταματημένα όλα τα σχέδια από την προηγούμενη Διοίκηση λέει ο Δήμαρχος – Τα led, λόγω κακής μελέτης, ευθύνονται για τις συχνές διακοπές του δικτύου ισχυρίζεται η ΔΕΗ – ΕΔΕ στην Υπηρεσία Ύδρευσης γιατί σε χαλασμένους μετρητές ενώ όφειλε να χρεώνει την κατανάλωση του προηγούμενου έτους, κατέγραφε μηδενική κατανάλωση – Εξαναγκάστηκε ο Σωφρόνης να πάει στην δεύτερη λύση του ΚΕΛ Κορωπίου την οποία εμείς είχαμε προτείνει – ΕΣΠΑ: Εκτός από τις χρηματοδοτήσεις ΤΕΒΑ και Κοινωνικής Πολιτικής δεν παρέλαβα κάποιο άλλο έργο από Σωφρόνη – Οι αναθέσεις μέχρι 25000 (με ΦΠΑ) ειναι απολύτως νόμιμες – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ κοινό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ με το Κορωπί – Αποφασισμένος ο Δήμαρχος  να κοντραριστεί με την ΕΤΑΔ αν τις επόμενες ημέρες δεν αποδεχθεί η Εταιρεία συνάντηση που έχει ζητήσει, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα της διαχείρισης της παραλίας Αλυκών Αναβύσσου. Οι καντίνες κλέβουν ρεύμα, δεν έχουν πληρώσει ποτέ λογαριασμούς νερού καθώς και δημοτικά τέλη. – ΑΔΜΚΕΣ: Είμαστε πολύ προβληματισμένοι αν διατηρήσουμε την Εταιρεία με τόσο τεράστια χρέη – ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ. Δεν είμαι καθόλου αντίθετος με τον Σωφρόνη που προσπάθησε να βρεί κάποια σημεία

Πολύ ενδιαφέρουσα Συνέντευξη -σχεδόν εφ ‘ολης της ύλης- παραχώρησε στην ιστοσελίδα Paraktios.gr, o Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, το πρωί της 9/1/20.

Η συνέντευξη διήρκησε λίγο περισσότερο από μία ώρα και οι ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στον Δήμαρχο εμπεριείχαν και ζητήματα καθημερινότητας που οι Δημότες είχαν στείλει στην ιστοσελίδα την προηγούμενη ημέρα. Επειδή αυτές οι ερωτήσεις ήταν αρκετές και δεν θα μπορούσαν όλες να συζητηθούν αναλυτικά στον περιορισμένο χρόνο που ήταν διαθέσιμος,όπως και άλλα θέματα (πχ οδοποιία κλπ) όσες δεν μπορούσαν να ενσωματωθούν στην ατζέντα, παραδόθηκαν όπως ακριβώς είχαν σταλεί, στον Δήμαρχο και φυσικά τις δημοσιεύουμε πιο κάτω.

ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ. (Στην αρχή του video)

ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΗΣ. (5ο min). Σταματημένα όλα τα σχέδια από την προηγούμενη Διοίκηση

LED. (10o min). Κατά  3 εκ ευρ μειώθηκε η σύμβαση – Τα led, λόγω κακής μελέτης, ευθύνονται για τις συχνές διακοπές του δικτύου ισχυρίζεται η ΔΕΗ. Θα γίνει σύσκεψη για το θέμα με Ανάδοχο, Δήμο και ΔΕΗ. Θα εκτιμήσουμε αν εκτός της πολιτικής ευθύνης που σαφώς υπάρχει, αποδοθούν και άλλου είδους ευθύνες κάτι που πρέπει να το δουν άλλοι.

ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ. (24ο min). Ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την Κρίση και μεγαλοοφειλέτες βρήκαν την ευκαιρία να μην πληρώνουν. Πέρα απ αυτό το γεγονός, εντοπίστηκαν 300-500 μετρητές νερού στη Σαρωνίδα που θα έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί. ΕΔΕ στην Υπηρεσία Ύδρευσης γιατί ενώ όφειλε σε αυτές τις περιπτώσεις να χρεώνει την κατανάλωση του προηγούμενου έτους, κατέγραφε μηδενική κατανάλωση.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ.(31ο min)Είχαν σταματήσει οι συνδέσεις τα τελευταία χρόνια λόγω της αναταραχής από την προοπτική δημιουργίας ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ και είχαν συνδεθεί μόνο 170 παροχές.Τώρα κάναμε 2 αναθέσεις και άμεσα ξεκινούν οι συνδέσεις σε 1000 περίπου αιτήσεις που περιμένουν.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. (33ο min) Εξαναγκάστηκε ο Σωφρόνης να πάει στην δεύτερη λύση του ΚΕΛ Κορωπίου την οποία εμείς είχαμε προτείνει.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ – ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (38ο min)  Εκτός από τις χρηματοδοτήσεις ΤΕΒΑ και Κοινωνικής Πολιτικής δεν παρέλαβα κάποιο άλλο έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ από Σωφρόνη – Οι αναθέσεις μέχρι 25000 (με ΦΠΑ) ειναι απολύτως νόμιμες και είναι ένα εργαλείο για να είναι πιο ευέλικτοι οι Δήμοι σε έργα πολύ μικρά έργα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (43ο min) Δημιουργία κοινου ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ με το Κορωπί

ΚΑΝΤΙΝΕΣ – ΠΑΡΑΛΙΕΣ- ΑΔΜΚΕΣ (50ο min). Αποφασισμένος ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίπου , να κοντραριστεί με την ΕΤΑΔ αν τις επόμενες ημέρες δεν αποδεχθεί η Εταιρεία συνάντηση που έχει ζητήσει, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα της διαχείρισης της παραλίας Αλυκών Αναβύσσου. Οι καντίνες κλέβουν ρεύμα, δεν έχουν πληρώσει ποτέ λογαριασμούς νερού καθώς και δημοτικά τέλη. ΑΔΜΚΕΣ: Είμαστε πολύ προβληματισμένοι αν διατηρήσουμε την Εταιρεία με τόσο τεράστια χρέη

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ (56ο min) Δεν είμαι καθόλου αντίθετος με τον Σωφρόνη που προσπάθησε να βρεί κάποια σημεία

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. (58ο min) Υπάρχει συναίνεση και συνεννόηση και νομίζω πως προχωράει το ΔΣ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ του 1821 (1:00hr)

Ευχαριστώ τον φίλο Οδυσσέα Μανουσαρίδη για την πολύτιμη βοήθεια στην βιντεοσκόπηση της συνέντευξης


Οι ερωτήσεις των Δημοτών που επιδόθηκαν προσωπικά στον Δήμαρχο μέσω του Paraktios στην συνέντευξη της 9/1/20

Γιατί καθυστερεί το σχέδιο Α κατοικίας της Π. Φώκαιας τόσα χρόνια;  Οι λόγοι είναι οικονομικοί; Έχουν γίνει ήδη 2 αναρτήσεις. Πότε προβλέπεται η επόμενη; Για το σχέδιο είναι υπεύθυνη η Κοινότητα Π. Φώκαιας ή ο Δήμος;

Τι προβλέπεται για δημιουργία πλατειας στο Λαγονήσι ?Πως μπορεί ο Δήμος να αιτηθει για σύνδεση Λαγονισιου με μέτρο Κορωπίου όπως συμβαίνει με τα επινεια του Κορωπίου?

1) ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
2) Ο ΥΠΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ”Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ-ΚΑΒΑΝΤΖΩΝ (ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ 1ο ΕΡΩΤΗΜΑ)-Ο ΝΕΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ LED ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΠΑ.
3) ΕΛΛΕΙΨΗ ATM ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ πχ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΙΑ-ΛΑΓΟΝΗΣΙ
4) ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
5) ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BOA ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ EΠI TOY ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΚΟΜΒΟΥ( ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ)
6) ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ.( ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ;;;;;;)

Οι περιοχές του Δήμου μας (αν εξαιρέσουμε τα ελάχιστα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας) είναι αποκομμένες μεταξύ τους.
Από την πλευρά σας κ. Δήμαρχε έχετε πραγματοποιήσει κάποιες ενέργειες ώστε να λυθεί το μείζον θέμα με την συγκοινωνία η οποία θα ενώνει τις περιοχές του Δήμου;
Υπάρχει κάποιο πλάνο, αν όχι για την ένωση των περιοχών με τερματικό σταθμό τον Προαστιακό Κορωπίου, έστω για μια συγκοινωνία με συχνότερα δρομολόγια η οποία θα ενώσει τις περιοχές του Δήμου μας;

Παρακαλώ να ερωτηθεί ο Δήμαρχος για το ποιος είναι ο προγραμματισμός του σχετικά με την διαμόρφωση του χώρου-πλατείας στην περιοχή της Αναβύσσου (Λεωφόρος Καραμανλή απέναντι απο τον Κωτσόβολο)στον οποίο έχουν τοποθετηθεί 2 πινακίδες οτι θα γίνει Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Ο εν λόγω χώρος ήταν μια όαση πρασίνου κ δέντρων έως που καταστραφήκαν με την εκτέλεση έργων ομβρίων και δεν ξαναφτιαχτηκε ποτέ..

Ποτε σκοπευει να μπαλωσει (τουλαχιστον) τις τρυπες στους δρομους ? την επομενη εβδομαδα ? τον επομενο μηνα ? τον επομενο χρονο ? την επομενη προεκλογικη περιοδο ?

Σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και μετέπειτα σε δελτίο τύπου της 23/12/2019,ο δήμαρχος Σαρωνικού κ.Π.Φιλίππου ανέφερε ότι μετά από σκληρή επαναδιαπραγμάτευση πέτυχε μείωση κατά 3.000.000 ευρώ στην σύμβαση για ηλεκτροφωτισμό με led του Δήμου Σαρωνικού.Σίγουρα μία πολύ -σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα από τον κ.Δήμαρχο-θετική εξέλιξη της υπόθεσης.Και?Αρκεί μόνο αυτό?Όχι βέβαια,γιατί κάποιος ή κάποιοι έφταιξαν.Ο κ.Δήμαρχος ανέφερε δύο περιπτώσεις λανθασμένων στοιχείων
α)Ενιαία τιμή για όλους τους λαμπτήρες ανεξαρτήτως ισχύος και β)υπολογισμός της ετήσιας κατανάλωσης του Δήμου σε όχι πραγματικά στοιχεία.Σε περίπτωση δε επανεκλογής της προηγούμενης δημοτικής αρχής προφανώς τα 3.000.000 ευρώ θα επιβάρυναν τον Δήμο.Άρα καταλογισμός ευθυνών στους
πραγματικά υπεύθυνους(μετά από έρευνα) για να μην δημιουργούνται αδίκως σκιές σε βάρος του οιουδήποτε.

-Στην συγγραφή της σύμβασης ενεργειακής απόδοσης για τον οδοφωτισμό, τα στοιχεία δύο από τους βασικότερους όρους της σύμβασης δεν ελέχθηκαν με την δέουσα επιμέλεια.
1. Το κόστος της επένδυσης (όλοι οι λαμπτήρες υπολογίστηκαν με την μέγιστη τιμή)
2. Η ενεργειακή απόδοση πριμοδοτήθηκε 35% περίπου (η κατανάλωση ρεύματος για τον οδοφωτισμό καταχωρήθηκε στην σύμβαση περισσότερη κατά 1.900.000 kwh)

– Στην υπόθεση προστίμων για τις υπερβάσεις των καντίνων, δόθηκε από τον δήμο στους επιχειρηματίες επιστολή ότι οι υπερβάσεις έγιναν από τον δήμο.

Σε άλλες μικρότερου κόστους υποθέσεις υπήρξαν αντίστοιχες ενέργειες από τις οποίες προκλήθηκαν ζημίες σε βάρος των δημοτών.

Για όλες τις παραπάνω υποθέσεις εκτός της πολιτικής ευθύνης θα αποδοθούν και άλλες ευθύνες;;;

2 ερωτήσεις θα θελα αν μπορείτε να θέσετε στον δήμαρχο. 1. Τι θα γίνει με την γραμμή του λεωφορείου που θα συνδέει τον προαστιακό κορωπίου με τα καλύβια και τις υπόλοιπες γειτονιές του δήμου μας(συγκεκριμενα πότε θα λειτουργήσει, γιατί απο αερολογίες χορτάσαμε , γενικά το λεώ αυτό) . 2. Γιατί δεν γίνεται ένας έλεγχος , έτσι ώστε να μην μένει χωρίς φως η λεωφόρος θορικού και άλλα σημεία του δήμου μας, έτσι ώστε να αποφεύγονται τυχόν ατυχήματα κτλ;. ευχαριστώ.

” Τι προβλεψη υπαρχει για Δημοτικη Συγκοινωνια ; Το Κτελ αυτη τη στιγμη περιοριζεται μονο γυρω απο την πλατεια Καλυβιων . Το Λαγονησι και κατα συνεπεια οι κατοικοι του ειναι ξεχασμενοι και απο τον Θεο και απο τους ανθρωπους απο οτι φαινεται …η ζωη δεν σταματαει μεχρι την πλατεια οπως και τα δημοτικα τελη !!

με αυτό το δόλιο το 1ο δημοτικό Καλυβίων θα ασχοληθεί κάποιος επιτέλους?Έχουμε 2020 μ.Χ ,κάποια πράγματα είναι απλά ντροπή.

Κάποιες ερωτήσεις προς τον Κύριο Δήμαρχο αύριο, είναι σχετικά με το πως θα μπορούσε πρώτα να υπάρχει αστική συγκοινωνία που να συνδέει της Σαρωνίδα με τον σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί και δεύτερον αν θα μπορούσε το λεωφορείο 122, αντί να στρίβει αριστερά στην Κεφαλληνίας στην Σαρωνίδα και να γυρίζει από την Ποσειδώνος, να ανεβαίνει έως την Πάρνηθος και να πιάνει την Ποσειδώνος από την αρχή της επάνω, ώστε να εξυπηρετεί ακόμη ένα μεγάλο μέρος της Σαρωνίδας. Επίσης γιατί να μην έρχεται το 122 μέσω της Βάρης όπως κάνει το 171 και το 171 να πηγαίνει από τα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, αφού το 121 πηγαίνει πιο μακριά;

Επιπλέον το αποχετευτικό είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που πρέπει να λυθεί “εχθές”.

Ρωτήστε σας παρακαλώ τον δήμαρχο μας:

1) για τους βυθιζόμενους(υπογειοποιημένους) κάδους που έχουμε ζητήσει να μας κατασκευάσει/τοποθετήσει ο δήμος οι 30 συνυπογράφοντες οικιστές της ΑΤΕ στην Παλαιά Φώκαια με αίτησή μας για να αντικατασταθούν οι υπάρχοντες κάδοι που είναι χαλασμένοι και πάντα ρυπαίνοντες την περιοχή μας.

2) για το αίτημα μας των παραπάνω 30 υπογραφόντων οικιστών της ΑΤΕ για την δημιουργία ‘Πράσινου Σημείου’ από το δήμο μας για τον κλαδοτεμαχισμό/συλλογή των πρασινοκλαδέματων και για την χωροθέτησή του στον κοινόχρηστο χώρο που έχουμε στο κέντρο του Οικισμού της ΑΤΕ και ονομάζεται στο διάγραμμα ρυμοτόμησης του 1966 του οικισμού μας ως ‘ΑΓΟΡΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ’.

3) για την ολοκλήρωση της ανάπλασης του κοινόχρηστου οικοδομικού τετραγώνου της διαμορφωμένης ήδη ως ‘Πλατείας’ που έχουμε στον οικισμό μας της ΑΤΕ και την παιδικής της χαράς της που κείται εγκαταλελειμμένη στον ίδιο κοινόχρηστο χώρο της ‘Πλατείας’ και είναι τα παιχνίδια επικίνδυνα για την δημόσια υγεία(τρύπια σίδερα!).

4) Ρωτήστε για το δίκτυο ομβρίων στην περιοχή του οικισμού της ΑΤΕ που κάθε φορά που βρέχει πλημμυρίζει η κεντρική λεωφόρος Λαυρίου-Αναβύσσου στην διασταύρωσή της με την Βρυούλων/πρώτη οδό εκεί που περιμένουν τα παιδιά του σχολείου το λεωφορείο τους!

5) για την εγκατάλειψη του ‘πράσινου’ στον οικισμό της ΑΤΕ αφού τα δένδρα και οι θάμνοι αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα και πέφτουν στους δρόμους(ευτυχώς όχι σε ανθρώπους και τις περιουσίες τους ακόμα) και που είναι ο οικισμός μας χαρακτηρισμένος ως ‘Κηπούπολη’ και είναι ενταγμένος στο σχέδιο πόλης της Παλαιάς Φώκαιας ως πρότυπος οικισμός αμιγούς κατοικίας από το 1966!

6) ρωτήστε σε αυτόν τον πρότυπο οικισμό τη ΑΤΕ με το ρυμοτομικό σχέδιο ολοκληρωμένο με κοινόχρηστους χώρους, γιατί το οδόστρωμα(τάπητας ασφάλτου) έχει να συντηρηθεί από το 1966 που δημιουργήθηκε ο οικισμός και ποιος είναι υπεύθυνος για τις αμέτρητες λακκούβες και σαμαράκια που υπάρχουν;

Να θεσω και γω μια ερωτηση για το θεμα του 122..θα μπορουσε ο δημαρχος να ασκησει πιεσεις τα δρομολογια να ειναι τακτικα? Εκτος του οτι δεν ειναι τακτικα,ερχονται και οποτε θέλουν με αποτελεσμα να περιμενεις και να περιμενεις…και αυτο που προαναφερθηκε απο τον κυριο Κωσταντινιδη,θα μπορουσε να γινει πιο συντομη η διαδρομη? Οπως ηταν το Ε22 που ηθελες 1 ωρα για το κεντρο της αθηνας και οχι για τη γλυφάδα…

2 εργα που ηταν σε εξελιξη…οι λαμπες led και οι συνδεσεις αποχευτευσης και αποκαταστασης του οδοστρωματος στα Καλυβια….σε τι φαση ειναι..μετα απο 150 μερες διοικησης;ευχαριστώ.

Εδω και τρια χρονια που μένω στο θυμαρι αντιμετωπίζω προβλημα με την μετακίνηση.Τωρα εχω μεγαλυτερο γιατι εχω δυο φοιτητες στο σπιτι που δεν μπορουν να πανε στην σχολη τους λογω οτι το μεταφορικο μεσο το χρειάζομαι για να πηγαινω στην δουλεια μου.Το ζητουμενω γιατι δεν υπαρχει λεωφορειο που να φευγει απο Σουνιο για Αθηνα και πρεπει να περπατάνε 3 χλμ στις 5:30 το πρωι για να παρουν το κτελ απο Π.Φωκαια.

Καλησπερα μπορειτε να ρωτησετε τον δημαρχο για το προβλημα με την μετακινησει τον πολιτων στην Αθηνα και αναποδα.Εγω δηλαδη εχω δυο παιδια που σπουδαζουν και για να πανε στην σχολη τους πρεπει να περπατησουν απο το θυμαρι μεχρι την Π. Φωκαια στις 5:30 το πρωι για να παρουν το Κτελ.Και δεν καταλαβαινω γιατι δεν φευγει απο Σουνιο.Και φυσικα οτι το απογευμα δεν εχει παλι μετα απο της 15:30 απο Αθηνα για Σουνιο.Καταλαβαινω οτι ειναι θεμα κοστους αλλα νιωθουμε σαν να μην ειμαστε πολιτες της ιδιας κατηγοριας με καποιους αλλους.

Τι πρόβλεψη υπάρχει Κ. ΔΉΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΠΟΥ ΔΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΠΌ Π. ΦΏΚΑΙΑ ΑΝΆΒΥΣΣΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΎΒΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛ ΔΝ ΖΟΎΜΕ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ? ΔΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΔΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΝΕΡΌ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ Κ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΊΜΙΑ Κ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΣΈΒΕΣΤΕ Κ ΤΑ ΜΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΆΤΕ. ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ Κ ΔΉΜΑΡΧΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΆΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΎΒΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΌ Φώκαια Κ ΑΝΆΒΥΣΣΟ ΟΛΕΣ οι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΆΣΧΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΜΕ 3 Κ 4 ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΑΠΌ Π. ΦΏΚΑΙΑ ΑΝΆΒΥΣΣΟ ΛΑΓΟΝΉΣΙ Κ ΈΠΕΙΤΑ ΚΑΛΎΒΙΑ?, ΔΝ ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΟΙ Κ ΑΙΣΧΟΣ EN ΈΤΗ 2020 ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΕΠΟΡΕΙΤΕ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΠΆΝΤΗΣΗ Κ ΕΠΙΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Κ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΥ

ΕΝΝΟΏ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ.ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ. ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΔΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝ. Π. ΦΏΚΑΙΑ Κ ΑΝΆΒΥΣΣΟ. ΠΆΡΤΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΒΆΛΤΕ Άλλο ΈΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗ ΑΠΌ ΘΥΜΆΡΙ Π. ΦΏΚΑΙΑ ΑΝΆΒΥΣΣΟ ΚΑΛΎΒΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ Αλλάζουμε 3 κ 4 ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΜΕΣ ΤΟ Κρύο κ το αγιάζει με τα μικρά μας παιδιά. Για να έρθουμε Καλύβια να πληρώσουμε π. Χ το Νερό την ΕΥΔΑΠ. Κ να εξηπηρετηθουμε από τα κέντρα κοινωτητας εκεί μιας κ εδώ που μένουμε π. Χ Φώκαια δν γίνετε να εξηπηρετηθουμε διότι δν υπάρχει αρμοδιότητα άνθρωπον έλλειψη δηλ. Γιατί να μας ΤΑΛΕΠΟΡΕΙΤΕ έτσι. ΝΤΡΟΠΉ Κ ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ.

Categories