Ακριβή μου… βασιλόπιτα

Γαλαντόμο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενέκρινε δαπάνη 12.000 ευρώ για την κοπή βασιλόπιτας!
Εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας πραγματοποιεί αύριο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με προσκεκλημένους προσωπικό του ΥΠΑΑΤ και στελέχη της πολιτικής ηγεσίας.

Μέχρι εδώ, όλα καλά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση αλλά και μεγάλες αντιδράσεις στα social media είναι τα έξοδα της εκδήλωσης που φθάνουν τις 12.000 ευρώ ξεπερνώντας κατά πολύ εκείνες των προηγούμενων ετών.

Η «χρυσή βασιλόπιτα» έγινε αντικείμενο σχολιασμού και από την πρώην υφυπουργού και βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Απίστευτα πράγματα.
Πέρσυ στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου.
Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!!
Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!
Η ανάρτηση της κ. Τελιγιορίδου προκάλεσε την αντίδραση του ΥΠΑΑΤ. «Δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρουν πηγές του υπουργείου καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων, ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του, για να κάνει μικροπολιτική».

Κύκλοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρουν πως οι προσκεκλημένοι (εργαζόμενοι) της εκδήλωσης είναι εκατοντάδες, γεγονός που δικαιολογεί τη δαπάνη.

«Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε. Από κάτι τέτοια “μεγαλοστελέχη” σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και τις πρακτικές τους χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια», απαντά με νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB, η Ολυμπία Τελιγιορίδου

⇒ Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 15 Ιανουαρίου

efsyn.gr

Categories