Η κοπή της πίτας της ΝΔ Σαρωνικού. video-photos

Πάνω από τις προσδοκίες των οργανωτών σε ότι αφορά τη προσέλευση των οπαδών και φίλων της ΝΔ, ήταν η χθεσινή (27/1) κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Σαρωνικού, που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό κέντρο στην Π.Φώκαια. Για πρώτη φορά παρατηρήθηκε σε τέτοιου είδους εκδήλωση να επιστρέφονται προσκλήσεις και να αποχωρούν όσοι δεν μπόρεσαν να κάτσουν γιατί υπήρξε το αδιαχώρητο.

Στην εκδήλωση, μαζί με οπαδούς και φίλους της ΝΔ και τοπικών αυτοδιοικητικών εκπροσώπων, παραβρέθηκαν σημαίνοντα στελέχη της ΝΔ ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, ο Γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, η Χαρά Ξάνθου, ο πρ Δήμαρχος Σαρωνικού Γ.Σωφρόνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Ν. Πέππας και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής Ανδρέας Γλαβάς.

Κορυφαίο γεγονός της εκδήλωσης -εκτός των καθιερωμένων- θεωρούμε πως ήταν η τιμητική βράβευση 2 συμπολιτών μας που γράφουν μία ιδιαίτερη ιστορία – ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο- της κας Αναστασίας Τσιακάλου για τη πλούσια φιλανθρωπική της δράση και του Άρη Μακροδημήτρη του Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης που κρατάει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας σε όλους τους διεθνείς αντίστοιχους αγώνες. Και οι δύο τιμηθέντες έκαναν σχετικές δηλώσεις και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με το παράπονο του τελευταίου που έρχεται από παλαιότερα, πως ακόμα δεν έχει ληφθεί μέριμνα για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ σε δημόσιους χώρους του Δήμου μας, όπως πχ στην Κοινότητα Π.Φώκαιας στην οποία ζεί.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ  Σπύρος Χυσίρογλου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι Υποψήφιος Πρόεδρος στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές στην οργάνωση του Σαρωνικού αλλά θα είναι υποψήφιος  στην ΝΟΔΕ στηρίζοντας τον Χρήστο Δρίτσα -τον νυν Πρόεδροε της ΔΗΜ ΤΟ Μαρκοπούλου- στην κούρσα του τελευταίου για την ηγεσία της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής κάτι που θα κάνει και η Βανίτα Σωφρόνη, όπως τόνισε ο Σπύρος Χυσίρογλου ο οποίος -πρόσθεσε πως  έχει μία ακόμα υποχρέωση, να κάνει τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ ΤΟ στην Ανάβυσσο.

Δείτε φωτο ΕΔΩ

Categories