Η κοπή πίτας του ΚΥ Καλυβίων – 57.000 επισκέψεις το 2019. video

Με την παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού, εκπροσώπων της ΠΥ και ΑΤ Καλυβίων, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και προσωπικού, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Υγείας Καλυβίων σήμερα  31/1/20.

Εντυπωσιακά στοιχεία της δραστηριότητας του ΚΥ κατά το 2019, έδωσε ο Διευθυντής κος Γκίκας κατά τον σύντομο χαιρετισμό του:

57000 επισκέψεις, 15000 επείγοντα περιστατικά από τα οποία μόνον το 10% χρειάστηκε να προωθηθεί σε νοσοκομεία, 7500 ακτινολογικές εξετάσεις και εντυπωσιακά ποσοστά αύξησης σε μικροβιολογικές εξετάσεις επιβεβαίωσε το έργο του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού στον τομέα της “κλινικής” δράσης ενω παράλληλα ασκήθηκε και ενημερωτική δράση σε σχολεία και τοπικούς φορείς σε εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών.

Μετά τον χαιρετισμό του Δημάρχου Π.Φιλίππου και του Δημ Συμβούλου Μ. Κόλλια και  την κοπή της πίτας, ο κος Γκίκας εξήρε την προσφορά της παθολόγου κας Στουραίτη που με την εργατικότητά της και την αφοσίωσή της τα  τελευταία 3 χρόνια στο ΚΥ, κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη των ασθενών και του προσωπικού. Καθώς η κα Στουραίτη αποχωρεί πλέον από το ΚΥ της προσφέρθηκε αναμνηστικό δώρο.

O Paraktios ήταν εκεί κα κάλυψε την εκδήλωση με live streaming

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/473315500030378/

Δείτε  φωτο εδω

Categories