Η κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού. video-photos

Με την παρουσία του Βουλευτή Περιφερείας του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου, του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, του Αντιδημάρχου Σαρωνικού Χρήστου Γκίνη, κομματικών στελεχών, μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα σε ταβέρνα της Αναβύσσου, χθες Παρασκευή 31/1/20.

Οι οργανωτές της εκδήλωσης δηλώνουν ικανοποιημένοι από την μεγάλη προσέλευση γιατί το ζητούμενο το οποίο υλοποιείται σταδιακά είναι η ένταξη νέων μελών στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι δράσεις ενημέρωσης που ήδη είναι σε εξέλιξη.

Απευθύνοντας χαιρετισμό ο Νάσος Αθανασίου αφου χαριτολογώντας παρέθεσε τις διαφορές μεταξύ της Ελισάβετ της Αγγλίας και της Ελισάβετ της Αναβύσσου (εννοώντας την συντονίστρια Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού, Ελισάβετ Σεφελή) δεν επεκτάθηκε σε ευρεία πολιτική ανάλυση παρά μόνο εξέφρασε την ευχή “ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τα χρειάζεται” και ότι  “τα καλά μυαλά είναι αυτά που κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο κόμμα”.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο αναπληρωτης Γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Γούλιαρης ενω σε μεγαλύτερη πολιτική ανάλυση μπήκε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου ασκώντας κριτική στην Κυβέρνηση η οποία αναρωτήθηκε αν είναι ικανή να σταθεί σε μία Ελλάδα με τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προλήματα και με μία Μεσόγειο στην οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί συμβούν πολλά, σε μία κυβέρνηση που έχει αναγάγει το ποδοσφαιρικό ζήτημα στο επίκεντρο και να μας παρασέρνει να μην σκεφτόμαστε τα καθημερινά προβλήματα.

Έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα είπε, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, και δεν έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας για το τι έφταιξε ενώ κάναμε τόσα πολλά πράγματα , αυτό δεν φάνηκε στις εκλογές εξ αιτίας του μιντιακού συστήματος που ελέγχει η Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα μέσα σε 6 μήνες να μην μιλάει κανείς για τον Τσίπρα. “Έχουμε έναν χαρισματικό ηγέτη που όμως θέλει και τη βοήθεια μας”, είχε τονίσει προηγουμένως ο Π Φιλίππου. (Οι δηλώσεις Φιλίππου στο 13ο min του video και σε ξεχωρισό βιντεάκι στο fb που παρατίθεται πιο κάτω).

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/559108768015869/

Δείτε φωτό ΕΔΩ 

 

Categories