Προσφορά εξοπλισμού στην Π.Υ. Μαρκοπούλου από την Paper Axon.

Πραγματοποιήθηκε χθες 7 Φεβρουαρίου 2020, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαρκοπούλου, η τελετή παράδοσης εξοπλισμού, δωρεά της εταιρείας Paper Axon Α.Ε. με έδρα τα Καλύβια Αττικής.

Στην τελετή παρέστησαν ο Διοικητής Π.Υ. Αν. Αττικής Χαράλαμπος Χιώνης, εκπρόσωποι από την εταιρεία Paper Axon (ο Δ/ντης Οικονομικών Σπυρίδων Μαρίνης και ο Δ/ντης Τεχνικής Υποστήριξης Ιωάννης Γκίνης).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού Χαράλαμπος Γαλάνης και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού Αντώνης Γκίνης όπως και εκπρόσωπος της εταιρείας Kärcher.

Η δωρεά αποτελείται από ένα επαγγελματικό πλυστικό μηχάνημα ζεστού/κρύου Karcher, τριάντα τηλεσκοπικούς κώνους με φωτάκι σήμανσης για πολλαπλές χρήσεις, πέντε μεγάλα κάνιστρα 20 lit για καύσιμα και σετ ελαστικά για δύο Jeep της Π.Υ.

Η δωρεά εξοπλισμού στον Πυροσβεστικό Σταθμό Μαρκοπούλου από την Paper Axon A.E. πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δεν είναι η πρώτη δωρεά και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία καθώς πεποίθηση τόσο της Εταιρείας όσο και του ιδιοκτήτη τη εταιρείας,κ. Παπάζογλου προσωπικά, είναι πως “καθώς βοηθάς τους άλλους, βοηθάς και τον εαυτό σου! Όταν κάνεις κάτι καλό για κάποιον, σίγουρα κάτι καλό θα γίνει και σε εσένα”.

  

Categories