ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ: Κοπή πίτας και παρουσίαση τμημάτων. video

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα, 16/2/20, η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Αναβύσσου “Κυριάκος Κότταρης” παρουσία πολλών κατοίκων-γονέων των αθλητών ενώ με την παρουσία τους τίμησαν αρκετοί Σύμβουλοι του Δ.Σαρωνικού και Κοινοτήτων ενώ εμφανής ήταν η απουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής,κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρέλαση αντιπροσωπειών των τμημάτων Γυμναστικής, Τέννις, Στίβου, Μπάσκετ και Βόλλευ και αμέσως μετά ακολούθησε ο Αγιασμός για να ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ Γιώργο Σπυρίδη, τον πρώην Δήμαρχο Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη, τον Χρήστο Τσιγαρίδας (επικεφαλής της Δημ Παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ), την Πρόεδρο της Κοινότητας Αναβύσου Όλγα Κετέογλου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Π.Φώκαιας Μ.Τσαλικίδη.

Μετά τη κοπή της πίτας έγινε απονομή τιμητικών πλακεττων σε μαθητες-αθλητές του ΚΟΥΡΟΥ που πέτυχαν την εισαγωγή στις τελευταίες Πανελλαδικές Εξετάσεις, σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας αλλά και της ομάδας μπάσκετ “μίνι” που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Ακολούθησαν μικρές παρουσιάσεις από όλα τα τμήματα της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ.

O Paraktios ήταν εκεί και κάλυψε με ζωντανή μετάδοση ολόκληρη την εκδήλωση.

Δείτε το live video

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/200927997959915/

 

Το προηγούμενο video για λόγους πρακτικούς το “σπάσαμε” σε 2 μέρη για την καλύτερή σας παρακολούθηση

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/1669090089897235/

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/476124499725900/

Categories