Η Συνέντευξη του Προέδρου του ΑΟΛ Παναγιώτη Δούρου στον Paraktios.gr -video

Συνέντευξη μικρής διάρκειας παραχώρησε -σήμερα 17/2/20- στον Paraktios.gr o  Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου Παναγιώτης Δούρος με επίκεντρο φυσικά το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, εργο του οποίου η προγραμματισμένη χρηματοδότηση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή μετατράπηκε σε έργο γενικότερης βελτίωσης των Αθλητικών Χώρων καθώς όπως αιτιολόγησε η σημερινή Δημοτική Αρχή, ο φάκελλος δεν ήταν επαρκής και ούτε υπήρχε αρκετός χρόνος για να συμπληρωθεί με τα προαπαιτούμενα μέχρι την 31/12/19, καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης.

Ο πρόεδρος του ΑΟΛ αναφέρθηκε επίσης στις επιδόσεις και τις επιτυχίες των τμημάτων του Ομίλου και ειδικότερα της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ η οποία την Παρασκευή δίνει ένα κρίσιμο Αγώνα που αν νικήσει, ανοίγει ο δρόμος για ενδεχόμενη ΑΝΟΔΟ σε κατηγορία και κάλεσε όλους τους φίλους του Αθλήματος να στηρίξουν με την παρουσία τους.

Ο Παναγιώτης Δούρος μίλησε για τις σχέσεις του με τα άλλα αντίστοιχα σωματεία και αναφερόμενος στην Ομάδα Μπάσκετ του ΝΟΣ, κάλεσε δημοσίως το Σωματείο της Σαρωνίδας να εντάξει τις Ακαδημίες Μπάσκετ στον ΑΟΛ κάτω από την φροντίδα των προπονητών του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου.

  • Φέτος θα έλεγα ότι είναι γενικά μία πάρα πολύ καλή χρονιά αφού πέραν της γυμναστικής που πάντα αποτελούσε το δυνατό όχημα του ΑΟΛ και τα άλλα τμήματα δείχνει να πηγαίνουν καλά και ιδιαίτερα το ανδρικό μπάσκετ για το οποίο τόσο πολύ λοιδωρηθήκαμε στο παρελθόν
  • Ο Πρόεδρος του ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Ν.Πουλόπουλος αποτελεί φωτεινή εξαίρεση και φωτεινό μονοπάτι στη σχέση Δήμου και ΑΟΛ.  Πραγματικά αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και όσο μπορεί και το επιτρέπει η παραταξιακή του δυνατότητα προσπαθεί να βοηθάει με αυταπάρνηση και πολλές φορές με αυτοθυσία .
  • Ξέρω ότι ο Π.Φιλίππου αγαπάει τον ΑΟΛ γιατί ο ίδιος βοήθησε στην δημιουργία του Ομίλου και δεν ξέρω τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.
  • Η δική μας αλήθεια είναι, πως ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟς και ΚΛΑΠΑΣ  έγιναν τροχοπέδη στην ενδεχόμενη δημιουργία κλειστού στο Λαγονήσι για τη γυμναστική.
  • Δεν απάντησα επισήμως και δημοσίως στην Πρόσκληση του Κούρου για την δημιουργία ενιαίας Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ γιατί αυτή η πρόσκληση δεν απευθυνόταν σε όλα τα σωματεία και δεν υπήρχε η ομπρέλα της Δημοτικής Αρχής.
  • Αυτά τα λίγα παιδιά του ΝΟΣ να ενταχθούν σε μας για να προπονούνται σε καλύτερες συνθήκες ανταγωνισμού χωρίς όμως εμείς να έχουμε την υποχρέωση να προσλάβουμε προπονητές που θα θέλει ο ΝΟΣ προκειμένου να εξυπηρετήσει κάποιους.
  • Για την δημιουργία Ενιαίου Αθλητικού Φορέα η Οργανισμού υπό την σκέπη του Δήμου, δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν έχει διατυπωθεί κάποια συγκεκριμένη επίσημη πρόταση.

Categories