Κάλεσμα σε αθλητές να συμμετάσχουν στο TRIMORE Multisports TOUR στο Ρέθυμνο,τον Σεπτέμβριο

«Οι συγκινήσεις στον αθλητικό κόσμο και στους λάτρεις του τριάθλου, της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης και του τρεξίματος πόλης, θα είναι δυνατές στη διάρκεια του TRIMORE Multisports TOUR Rethymno και του ISOMAN by G», σύμφωνα με τους διοργανωτές της αθλητικής διοργάνωσης, οι οποίοι καλούν τους αθλητές να συμμετέχουν στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020, στο Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρθηκε σήμερα στην παρουσίαση των σχεδίων και του προγραμματισμού της διοργάνωσης, που έχουν αναλάβει ο Δήμος Ρεθύμνης, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η TRIMORE-XTERRA Greece-ISOMAN Hellas, «το 2ο TRIMORE MT Rethymno και ISOMAN by G θα ξεπεράσει τις προσδοκίες αθλητών όλων των επιπέδων και ηλικιών, για αυτό και τους καλούμε να έρθουν στην υπέροχη πόλη του Ρεθύμνου, να ζήσουν ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικές συγκινήσεις, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις, μαζί με τις οικογένειες και τις παρέες τους». Όως επισημαίνουν οι διοργανωτές, «μεγαλώνοντας μάλιστα, τις αποστάσεις στο τρίαθλο και το ISOMAN by G, η TRIMORE φιλοδοξεί να προσελκύσει με αξιώσεις ξένους αθλητές, που θα προσέλθουν να λάβουν μέρος σ’ έναν αγώνα εξαιρετικής ομορφιάς».

Τον ρόλο του οικοδεσπότη στη γιορτή χωρίς προηγούμενο, όπως τη χαρακτηρίζουν, «που συνθέτει μια ξεχωριστή, ανεξίτηλη εμπειρία στο νου κάθε συμμετέχοντα, θεατή, εθελοντή, θα διαδραματίσουν οι πρόθυμοι επαγγελματίες και οι φιλόξενοι κάτοικοι με την θαυμαστή κρητική κουλτούρα». Σύμφωνα με τον Race Director της TRIMORE-XTERRA Greece-ISOMAN Hellas, Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, «για μια ακόμη φορά, τον πρώτο λόγο θα έχει το ISOMAN by G, ένα ιδιαίτερο τρίαθλο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019 στην Ελλάδα σε Καστοριά και Ρέθυμνο σε sprint απόσταση, από την TRIMORE, δίνοντας νέα πνοή στο σπορ του τριάθλου. Φέτος θα πραγματοποιηθεί το Quarter, μία απόσταση σε παράλληλη διεξαγωγή με Ολυμπιακό τρίαθλο, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη της δυσκολίας και προκαλώντας έντονα κάθε επίδοξο διεκδικητή του τίτλου FINISHER».

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε, προγραμματίζεται «παιδικό ISOMAN by G, Κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης (OWS) 0,5k | 2,5k και 5k, τρέξιμο πόλης 5 και 10 χιλιομέτρων, παιδικά Running relays και Lazer Run που θα συνθέσουν τον καμβά του αθλητικού περιεχομένου, ενώ πλήθος άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως yoga, ποδηλατικές δεξιοτεχνίες, σκάκι, πάλη, πατίνια, κλπ, θα μετατρέψουν την εκδήλωση σε πανδαισία δραστηριοτήτων και συναισθημάτων». Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://trimore.gr/el/

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Categories