Πάνω στις γραμμές του μετρό θα πραγματοποιούν στο εξής πορείες οι εργαζόμενοι της Αττικό Μετρό

(To άρθρο είναι σατιρικό από το koulouri.gr)

Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα -μεταξύ άλλων και- από τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό.

Η είδηση ωστόσο προκύπτει από το μέτωπο των υπαλλήλων της Αττικό Μετρό, οι οποίοι στο εξής θα πραγματοποιούν τις πορείες τους στα υπόγεια των στάσεων, κατά μήκος των γραμμών στις οποίες κινούνται οι συρμοί, με το παράδειγμά τους μάλιστα να αντιγράφουν και οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη στους υπό κατασκευή σταθμούς.

Μάλιστα, το Υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προσανατολίζεται στο να μην περιορίζει τις πορείες αυτές μόνο κατά τις ημέρες στις οποίες οι συρμοί τραβάνε χειρόφρενο, ενθαρρύνοντας τις διαδηλώσεις και όσο τα μετρό κινούνται κανονικά.

Με τον τρόπο αυτό, θα εκφράζεται η διαμαρτυρία χωρίς να δυσκολεύει η καθημερινότητα των πολιτών, ενώ θα μειώνονται κατακόρυφα οι συνδικαλιστές. Το «Κουλούρι» σκοπεύει να παρακολουθήσει την επόμενη πορεία από κοντά και θα σας ενημερώνει πρώτους για οτιδήποτε νεότερο.

koulouri.gr

Categories