Μαζική και εντυπωσιακή σε αριθμό η συμμετοχή στο καρναβάλι του Δ.Σαρωνικού στο Λαγονήσι. VIDEO (youtube & facebook)

Εντυπωσιακή σε αριθμό, η συμμετοχή και η προσέλευση κόσμου στο καρναβάλι του Δήμου Σαρωνικού που φέτος έγινε στο Λαγονήσι (Κυριακή 23/2/20) και διοργανώθηκε από το ΝΠΔΔ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ του Δήμου Σαρωνικού.

Οι πάνω από 700 άτομα καρναβαλιστές παρέλασαν σε 20 ομάδες και ενθουσίασαν το κόσμο που δικαίωσε με το χειροκρότημά του τις προσπάθειες της Οργανωτικής επιτροπής και πολλών εθελοντών.

Το καρναβάλι παρουσίασε ο γνωστός μας σε όλους Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος πρότεινε στον Δήμαρχο Σαρωνικού Π.Φιλίππου, να καθιερωθεί στο εξής το Λαγονήσι ως τόπος διεξαγωγής του Καρναβαλιού του Δήμου Σαρωνικού καθώς η Λ. Καλυβίων προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες αύξησης των καρναβαλιστών και των δρώμενων.

Ο Π.Φιλίππου δεν δεσμεύθηκε όπως είπε, όμως ήδη νομίζουμε ότι αυτό το ζήτημα θα απασχολήσει στο μέλλον την Δημοτική Αρχή.

Πριν την έναρξη του Καρναβαλιού, τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Φωκιανού Δασκάλου, Στέλιου Μοσχωνησιώτη, γεγονός που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς αρκετές ομάδες καρναβαλιστών απέσυραν την συμμετοχή τους από την παρέλαση.

Ο Paraktios.gr κάλυψε το γεγονός με live streaming στην ομώνυμη σελίδα του Facebook. Χαρακτηρηστικό της μεγάλης απήχησης που είχε το καρναβάλι, είναι πως το live video τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, αγγιζει ήδη τις 5.000 (!) επισκέψεις.

Ωστόσο επειδή υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν διαθέτει λογαριασμό Facebook, παραθέτουμε και το video της κάμερας το οποίο έχει αναρτηθεί και στο YOUTUBE.

Ευχαριστώ θερμά την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και τον Πρόεδρό της Χρ. Ράπτη και τον Αντιδήμαρχο Β. Μπούτση  για την παραχώρηση του καλαθοφόρου αυτοκινήτου, όπως επίσης και τον χειριστή του, για τις ανάγκες της βιντεοσκόπησης η οποία έγινε φυσικά αφιλοκερδώς από τον Paraktios, όπως γινόταν πάντα άλλωστε, στις μεγάλες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος, με σκοπό την ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης.

Δείτε αλμπουμ φωτογραφιών ΕΔΩ


https://www.facebook.com/Paraktios/videos/779037392505499/

 

Categories