Στην Ευρώπη “ταξιδεύει” το Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020

Σε 4 αγορές του εξωτερικού “ταξιδεύει” το Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2020, με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας στον απόλυτα εναλλακτικό και γαστρονομικό προορισμό, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Για πρώτη φορά, όπως τονίζεται, εναλλακτικός τουρισμός και αγροδιατροφή, παρουσιάζονται σε 4 στρατηγικής σημασίας αγορές της Ευρώπης, Δανία (Κοπεγχάγη 1 Απριλίου 2020), Γαλλία (Παρίσι 28 Απριλίου 2020), Πολωνία (Βαρσοβία 15 Οκτωβρίου 2020) και Βέλγιο (Βρυξέλλες 25 Νοεμβρίου 2020).

Ειδικότερα τo Greek Αlternative & Gastronomy Workshop 2020, απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλουν τις υπηρεσίες και προϊόντα τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό. Συμμετέχουν από την πλευρά των ευρωπαϊκών αγορών για μεν τον εναλλακτικό τουρισμό, 75-85 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators της εκάστοτε αγοράς, για δε τον αγροδιατροφικό τομέα, 30-35 αγοραστές μεταξύ των οποίων εισαγωγείς, χονδρέμποροι, κλπ.

Οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει ο ΕΟΤ, τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του διαπολιτισμικού ομίλου για την UNESCO.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Categories