Για παράνομη κατοχή αποξηραμένου σκατού ανέκρινε η ομάδα ΔΙΑΣ νεαρό στο Βόλο

Το σπάνιο προνόμιο να βιώσει από πρώτο χέρι τις πιο προχωρημένες ερευνητικές και ανακριτικές μεθόδους της Ελληνικής Αστυνομίας είχε ένας νεαρός σε πάρκο του Βόλου. Η εμπειρία του παρουσιάζει μάλιστα τόσο ενδιαφέρον για κάθε φίλο της ΕΛΑΣ εκεί έξω, που η ομάδα του Luben επικοινώνησε μαζί του για να την μεταδώσει με την κάθε συγκλονιστική λεπτομέρεια της.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας την τοποθεσία Πεζούλια, όπου ο ήρωας της ιστορίας μας πήγε να πιει τον καφέ τους. Ένα περίπου λεπτό αφότου βρέθηκε εκεί, σταμάτησαν σε απόσταση 3 μέτρων από αυτόν 4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι περισσότεροι αστυνομικοί ασχολήθηκαν με μία παρέα που καθόταν κοντά του, όμως ένας τον πλησίασε και άρχισε να τον ρωτάει τι δουλειά κάνεις και αν έχει σχέση με παράνομες ουσίες.

Ο νεαρός του εξήγησε ότι έχει μαγαζί με ηχητικά και στήνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, ενώ του έδωσε και την ταυτότητά του. Ο Κέρβερος της ΕΛΑΣ όμως δεν μάσησε τόσο εύκολα: Τον σήκωσε και έκανε εκτενή έλεγχο στις τσέπες των ρούχων του, ενώ στη συνέχεια ήρθε η ώρα του πραγματικού highlight. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

luben.tv

Categories