Δωρεά της PAPER AXON AE στην Τροχαία ΝΑ Αττικής.

Το πρωί της Παρασκευής 21-2-2020 στην Κερατέα στο Β ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Πρώην Τμήμα Τροχαίας Κερατέας) , πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παραλαβή εξοπλισμού, τον οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς η εταιρεία «PAPER AXON Α.Ε.» για τις ανάγκες του τμήματος.
Η κίνηση αυτή έχει μέγιστη σημασία, καθώς συνδράμει στην υλοποίηση των δράσεων που έχουν στόχο τη μέριμνα και διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε δύο (2) αλκοολόμετρα Dräger Alcotest 6820 τελευταίας τεχνολογίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας PAPER AXON A.E. O κ. Σπύρος Μαρίνης & ο κ. Ιωάννης Γκίνης, όπως και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού Αντώνης Γκίνης ο οποίος μεσολάβησε για την πραγματοποίηση της δωρεάς, ο κ. Μαρίνης μαζί με τον κ. Γκίνη παρέδωσαν τον εξοπλισμό στους αστυνομικούς, ενώ ο Διοικητής της Τροχαίας Κερατέας κ. Απόστολος Μπαντής εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εταιρεία μας, δήλωσε η Εταιρεία, πιστή στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας επιδιώκει κάθε δωρεά να «πιάνει τόπο» με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, βοηθώντας έτσι ουσιαστικά το κοινωνικό σύνολο.

Τόσο ο Διοικητής της Τροχαίας Κερατέας κ. Απόστολος Μπαντής όσο και ο Υπεύθυνος Π.Π. Σαρωνικού κ. Αντώνης Γκίνης έχουν μία άψογη και στενή συνεργασία που βασίζεται στο διάλογο και την υπεύθυνη στάση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.
Ο κ. Αντώνης Γκίνης πρόσθεσε πως οι ανωτέρω υπηρεσίες οφείλουν να συνεργάζονται με επίκεντρο τον πολίτη, η οποία να βασίζεται σε μια σειρά δράσεων σε συνεργασία με άλλους φορείς που σκοπό θα έχουν τη μείωση και αν είναι δυνατόν την εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων στον Δήμο μας

Σημειώνουμε πως δεν είναι η πρώτη δωρεά της εταιρείας καθώς πριν λίγο καιρό (7/2/20) είχε κάνει δωρεά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκοπούλου


Η προηγούμενη προσφορά στην ΠΥ Μαρκοπούλου

Προσφορά εξοπλισμού στην Π.Υ. Μαρκοπούλου από την Paper Axon.

 

Categories