Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα κάτοικοι που κατηγορούνται για επιθέσεις κατά δύο εθελοντών (video)

Πρόκειται για επτά άτομα που παραπέπονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, καθώς κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης παραπέμπονται επτά κάτοικοι της Λέσβου με δικογραφία που συνέταξε το Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης. Σύμφωνα με αυτήν οι επτά κατηγορούνται για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της εξύβρισης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος δυο εθελοντών της οργάνωσης «One Happy Family». Οι εγκαταστάσεις της οποίας κάηκαν πριν από μερικές ημέρες.

Πρόκειται για τους νεαρούς οι οποίοι μαζί με άλλους που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, το μεσημέρι της 27ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών και στη συνέχεια στην οδό Βουρνάζων της Μυτιλήνης επιτέθηκαν σε δυο ξένους, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που ανήκαν στην οργάνωση «One Happy Family».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας βιαιοπράγησαν, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητο, ενώ εξύβρισαν και χτύπησαν τους δυο επιβαίνοντες.

Ας σημειωθεί ότι η επίθεση πήρε ευρύτατες διαστάσεις από τη δημοσιοποίηση της μέσω βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια αναρτήθηκε σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το «stonisi.gr»:

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφία: stonisi.gr

Categories