«Αν νιώσετε πανικό κλείστε τα μάτια και φέρτε στο μυαλό σας τον Τσιόδρα», συνιστούν οι επιστήμονες

(Σάτιρα)

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι τις τελευταίες ημέρες οι Έλληνες πολίτες, καθώς η επέλαση του κορονοϊού παγκοσμίως συνεχίζεται και τα μέτρα προστασίας εντείνονται παγκοσμίως.

Οι ειδικοί, εκτός από σύνεση και υπευθυνότητα, συνιστούν ταυτόχρονα ψυχραιμία, καλώντας τους πολίτες να μην πανικοβληθούν. Σε περίπτωση που κάποιος νιώσει να πανικοβάλλεται και να χάνει την ψυχραιμία του ωστόσο, τότε οι επιστήμονες προτείνουν μια χρυσή λύση που αμέσως θα σας ηρεμήσει.

Συγκεκριμένα, επιδημιολόγοι και ψυχολόγοι μας καλούν να κλείσουμε τα μάτια και για μερικά δευτερόλεπτα να φέρουμε στο μυαλό μας τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος έχει εξελιχθεί στον αγαπημένο Έλληνα όλων αυτή τη στιγμή, ώστε αμέσως να γαληνέψει η ψυχή μας και να καταλαγιάσει ο πανικός.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το 112 να στέλνει στο εξής ξαφνικά φωτογραφίες του λοιμωξιολόγου, ενώ και τα κανάλια σκοπεύουν να προβάλλουν δηλώσεις του τουλάχιστον για 2 ώρες την ημέρα, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το κοινό.

Τέλος, σε υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια συζητήθηκε το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή Υπουργός Υγείας, ωστόσο ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί το γεγονός πως δεν έχει παίξει ποτέ του μπάσκετ.

to koulouri.com

Categories