Διαδικτυακή εκπομπή του Paraktios.gr: “Ο Δ. Σαρωνικού στην εποχή του Κορονοϊού”. Κάθε απόγευμα από την Δευτέρα 23 Μαρτίου.

Από την Δευτέρα το απόγευμα, ο Paraktios ξεκινά ζωντανές ενημερωτικές εκπομές με θέμα «Ο Δήμος Σαρωνικού στην επόχή του Κορονοϊού» .

Η εκπομπές θα γίνονται με απομακρυσμένες συνδέσεις (Skype η Viber) ανάλογα με την επιθυμία των συμμετεχόντων, θα μεταδίδεται ζωντανα από το κανάλι Agamemnon Xigakis  και θα κοινοποιείται στη σελίδα του Facebook Paraktios.gr , καθημερινά (για τον πρώτο καιρό) στις 6:30 το απόγευμα εκτός Κυριακής

Στόχος είναι να αναδειχθούν αλλά και να ενημερωθούν οι συνδημότες μας για τα προβλήματα που ανακύπτουν στο Δήμο μας και τους τρόπους επίλυσής τους  εν μέσω της πρωτόγνωρης κρίσης της Πανδημίας, καθώς και να δοθεί βήμα όχι μόνο στη Δημοτική Αρχή, τους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων, τους Προέδρους των Κοινοτήτων, Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους  αλλά και σε άλλους Δημοτικούς η Ιδιωτικούς Φορείς που έχουν κάτι να προσφέρουν σε αυτή τη Δημόσια Συζήτηση-Ενημέρωση.

Επίσης δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν οργανωμένες Ομάδες, Σύλλογοι, Σχολεία, Ομάδες εθελοντών και απλοί δημότες που έχουν κάτι να προσφέρουν και να προτείνουν στο νέο περιβάλλον που ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.

Στην πρώτη αυριανή εκπομπή, καλεσμένη είναι η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικου, Δήμητρα Ράπτη.

Για συμμετοχές

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  6944830359 (Αγαμέμνων Ξυγκάκης)

Ηλεκτρον.Ταχυδρομείο info@paraktios.gr – mlagonissi@gmail.com

FACEBOOK inbox paraktios.gr

 

 

Categories