Με επιτυχία η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού

Περισσότερα από 90 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Σαρωνικού για να προσφέρουν αίμα στην 16η Αιμοδοσία που διοργανώθηκε σήμερα 22/3/20, στο κλειστό Γυμναστήριο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ στα Καλύβια. Απ αυτούς, οι 70 πρόλαβαν να το κάνουν, καθώς τα μέτρα ασφαλείας ( θερμομέτρηση, προμήθεια γαντιών, μάσκας ,διατήρηση αποστάσεων κλπ) καθυστέρησαν την διαδικασία  που σε άλλες περιπτώσεις θα είχε ολοκληρωθεί για όλους σε συντομότερο χρόνο.  Με δεδομένη τη χρονική συγκυρία που ο κόσμος έχει κληθεί να παραμείνει σπίτι του, υπερίσχυσε ο εθελοντισμός και όσοι προσήλθαν τήρησαν τους κανόνες ασφαλείας υπό την επίβλεψη των υπευθύνων του Δήμου και της Κινητής Ομάδας Αιμοδοσίας του νοσοκ. “Γενηματάς”. Φυσικά δεν είχε επιβληθεί ακόμα η απαγόρευση της κυκλοφορίας, κάτι που έγινε πριν λίγη μόλις ώρα.

Ο Paraktios κάλυψε από τις πρώτες ώρες το γεγονός, κάνοντας απομακρυσμένο ρεπορτάζ μιλώντας με την Δήμητρα Ράπτη που είχε τηνευθύνη της οργάνωσης και αργότερα με φυσική παρουσίαση καταγράφοντας και τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Μεσογαίας κου Νικόλαου ο οιποίος επσκέφθηκε τον χώρο αιμοδοσίας.

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/519267312348526/Το video που ακολουθεί, είναι τμήμα της δεύτερης ζωντανής μετάδοσης από Paraktios.gr

Categories