Πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του Paraktios με προσκεκλημένη την Δήμητρα Ράπτη

Βγήκε στον αέρα σήμερα το απόγευμα, η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του Paraktios.gr με τίτλο  “Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ”.

Προσκεκλημένη η Δήμητρα Ράπτη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού η οποία αναφέρθηκε στην επιτυχημένη αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος την Κυριακή 22/3 και δήλωσε ότι στόχος είναι να επαναληφθεί και στην Ανάβυσσο, όταν οι εμπλεκόμενοι Κρατικοί Φορείς καθορίσουν τους όρους, λόγω των αυξημένων μέτρων που από σήμερα ισχύουν.

Επίσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξήγησε για το πως είναι κατανεμημένες οι έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου και Κοινοτικών επίσης, τις διαφορές της λειτουργίας των Συμβουλίων σε σχέση με το προηγούμενο νομικό καθεστώς του “Καλλικράτη” καθώς και για τις συνθήκες που δημιουργούνται πλέον, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων. Πάντως, αυτό που διαφαίνεται είναι η λύση μέσω τηλεδιασκέψεων που θα επεκταθούν και στα Κοινοτικά Συμβούλια ενώ μέχρι να υλοποιηθεί τέτοιου είδους project, οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με την μέθοδο της “περιφοράς” μέσω  e mails.

Η διαδικτυακή συνομιλία έληξε με τον σχολιασμό των σημερινών μέτρων που ανήγγειλε ο Δήμος Σαρωνικού ενώ έμφαση δόθηκε στην καθιέρωση διευρυμένου συντονιστικού οργάνου με τη συμμετοχή μελών της εκτελεστικής και των επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, για τη λήψη όποιων αναγκαίων μέτρων χρειαστεί, δείχνοντας έτσι το κλίμα ομοθυμίας και συνεργασίας ΟΛΩΝ των Δημοτικών Παρατάξεων.

Κατά το κλείσιμο της εκπομπής, η Δήμητρα Ράπτη προανήγγειλε την έκδοση μέτρων για την προστασία των Αδέσποτων ζώων, που πρόκειται να πάρει ο Δήμος Σαρωνικού.

Δείτε το video της 1ης εκπομπής με την σημείωση πως τεχνικά προβλήματα που εντοπίστηκαν (κυρίως στον ήχο) θα καταβληθεί προσπάθεια να μην υπάρχουν στην επόμενη εκπομπή.

Categories