Πρόεδρος Νέου Εμπορικού Συλλόγου Καλυβίων-Λαγονησίου: “Να δημιουργηθει ισχυρός πυρήνας διεκδίκησης για ενίχυση του Κλάδου.

“Να δημιουργηθει ισχυρός πυρήνας για διεκδικήσεις για την ενίσχυση των επαγγελματιών” τόνισε μιλώντας  στην αποψινή εκπομπή του  Paraktios.gr, ο Ιάσονας Μωραιτόπουλος -Προέδρος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Καλυβίων Λαγονησίου- ενώ προηγουμένως αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρίσκεται ο κλάδος.

Δείτε το video από την live συνέντευξη.

Μετά την συνέντευξη ο Ιάσων Μωραιτόπουλος, μας έστειλε την ακόλουθη γραπτή διευκρίνιση σχετικά με την δυνατότητα εγγραφής μελών από άλλες Δημοτικές Κοινότητες

Ανακοίνωση του Προέδρου του Νέου Εμπορικού Συλλόγου, Ιάσονα Μωραϊτόπουλου.
Αγαπητοί φίλοι , μέλη του Συλλόγου.
Θα ήθελα να κάνω μία διευκρίνιση στην συνέντευξη που έδωσα σαν Πρόεδρος του Συλλόγου στον paraktios.gr χθες 24/3/2020. Η διευκρίνιση αφορά το τμήμα της συνέντευξης ( βίντεο) από το 1m20sec μέχρι το 4m35sec. Κατάλαβα αμέσως μετά τη συνέντευξη ότι οι απαντήσεις μου, στις ερωτήσεις του διαχειριστή της σελίδας που δόθηκε η συνέντευξη , μπορούν πολύ εύκολα να παρεξηγηθούν.
Συγκεκριμένα θα ήθελα να δηλώσω ότι το καταστατικό του Συλλόγου μας αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά σε επαγγελματίες της περιοχής Καλυβίων-Λαγονησίου και δεν μπορούν να γίνουν δεκτά μέλη άλλης περιοχής . Το πνεύμα του λόγου μου ήταν ότι μελλοντικά, και εφόσον έχουμε εκπληρώσει με επιτυχία τον σκοπό μας στη συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου , θα μπορέσουμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο επέκτασης του Συλλόγου σε όλο τον Δήμο . Θεωρώ ότι με αυτή τη δήλωση διορθώνω οποιαδήποτε παρεξήγηση θα μπορούσε να γίνει , εν τη γενέσει της .
Με εκτίμηση
Ιάσονας Μωραϊτόπουλος
Πρόεδρος Νέου Εμπορικού Συλλόγου
Καλυβίων Λαγονησίου

Categories