Το κομβόι με Αμβρόσιο και παπάδες σε αγροτικό που ψεκάζουν αγιασμό είναι το Mad Max του Αιγίου

Την πιο ελληνορθόδοξη στιγμή της σεζόν μας χάρισαν οι gangsta ιερείς της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Τι νομίζατε αγαπητές φίλες και φίλοι, ότι ο κορωνοϊός θα ξεμπέρδευε μία μόνο δόση Αμβρόσιου; Ο τέως μητροπολίτης Καλαβρύτων και αγαπημένος παππούλης όλων των κοινωνικών ομάδων έδωσε πριν λίγες τη λύση στο ζήτημα που απασχολεί την ανθρωπότητα (και μάλιστα στην εύχρηστη μορφή του σπρέι), όμως αυτή φαίνεται πως επιλέγει να τον αγνοεί πεισματικά:

Έτσι, ο Αμβρόσιος αποφάσισε να ασχοληθεί με το πρώην φέουδό του, δηλαδή την Αιγιαλεία. Οργάνωσε λοιπόν μαζί με τον διάδοχό του, τον Ιερώνυμο, μία κούρσα μέσα στην πόλη του Αιγίου σαν αυτή που είχαν κάνει πριν λίγες μέρες κάποιοι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας.

Οι τοπικοί Αμβρόσιοι οπλίστηκαν με μεγάλες ποσότητες αγιασμού, ανέβηκαν πάνω σε αγροτικά σαν βετεράνοι Κρητικοί πέτσακες και βομβάρδισαν μεγάλη έκταση της πρωτεύουσας της χώρας, Τιφλίδας με holy water, προκειμένου να την προφυλάξουν από τον Covid-19:

Υπενθυμίζουμε ότι η αρχική ιδέα ήταν του Αμβρόσιου. Όπως καταλαβαίνετε, ο Έλληνας high priest δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω από τους Γεωργιανούς συναδέλφους του, Διαβαστε τη συνέχεια ΕΔΩ

luben.tv

Categories