Δ.Τ-Το Κέντρο Υγείας Καλυβίων γίνεται Κέντρο Αναφοράς για τον κορονοϊό (COVID-19)

Το Κέντρο Υγείας Καλυβίων, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, γίνεται Κέντρο Αναφοράς για τον κορονοϊό και τίθεται σε 24ωρη λειτουργία μαζί με άλλα τέσσερα (4) Κέντρα Υγείας στην Αττική.

 

Η απόφαση αυτή (https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/7008-anakoinwsh-ypoyrgeioy-ygeias-gia-thn-entaksh-ths-prwtobathmias-frontidas-ygeias-sthn-antimetwpish-ths-pandhmias-toy-koronoioy-sars-cov-2), ελήφθη στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, προκειμένου να γίνεται έγκαιρη διάγνωση και διαχείριση περιστατικών COVID-19.

 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου υπογράμμισε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Διευθυντή και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και ότι και ο Δήμος με τις όποιες δυνατότητες έχει αλλά και σε συνεργασία με χορηγούς θα βοηθήσει, ώστε η δομή να εξοπλιστεί επαρκώς, καταλλήλως και εγκαίρως, ενώ το δίκτυο εθελοντών του Δήμου έχει ενεργοποιηθεί για να προσφέρει ό,τι κρίνεται αναγκαίο και απαραίτητο αυτή την ώρα.

 

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από το Κέντρο Υγείας για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει να λειτουργεί, αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η στελέχωση του με το ανάλογο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία το τηλέφωνο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων είναι 2299320700.

 

Αξίζει να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που θα δώσουν για την περιοχή μας τη μεγάλη μάχη κατά της διασποράς του κορονοϊού.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Σαρωνικού

 

Categories