Ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Βασίλη Μπούτση σχετικά με την αποκομιδή ογκωδών και κλαδεμάτων

Με την νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Πέτρο Φιλίππου αντιμετωπίσαμε με σχέδιο και πρόγραμμα τόνους ογκωδών – σύμμεικτων – κλαδιών που ήταν στον δήμο μας.
Ένα συνεχόμενο αγώνα με πρωινά και απογευματινά ωράρια ειδικά σε αυτή την χρονική περίοδο που είναι δυσκολότερη για όλους μας με όλα αυτά που περνάμε.
Δημιουργήσαμε συνεργεία όπου δούλευαν ακόμα και Σαββατοκύριακα ώστε να έρθουμε σε αυτό το παρά πολύ καλό αποτέλεσμα.

Έχουμε ξεκινήσει πιλοτικά ένα πρόγραμμα για την αποκομιδή ογκωδών και σύμμεικτων από κάθε σπιτι.
Με ένα απλό τηλεφώνημα στον δήμο μας ο κάθε πολιτης θα μπορεί να κλείνει ραντεβού ώστε να είμαστε στο χώρο του χωρίς καμία χρέωση πάντα σε λογικά πλαίσια. (τηλ  2299320336 – 6948897214)

Μπορώ να δηλώσω ότι ο δήμος μας είναι πιο καθαρός από κάθε άλλη φορά πλην όμως από ένα μικρό κομμάτι όπου και αυτό πολύ σύντομα θα έχει αποκατασταθεί.
Θελουμε κάθε γωνία του δήμου μας να είναι καθαρή.

Να φτιάξουμε την πόλη που μας αξίζει και αυτό θα το πετύχουμε όταν πλέον ολοκληρωθεί και ο τοπικός σχεδιασμός όπου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Θέλω προσωπικά να κάνω μια παράκληση στους δημότες αλλά και στους κατοίκους του δήμου μας, ώστε να κρατήσουμε αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα με τόσο κόπο και φυσικά θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε αντιδήμαρχο καθώς και στους προέδρους των τοπικών για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε όλους τους τομείς τον αρμοδιοτήτων μου.

Στο χέρι μας είναι να επιμείνουμε,να εργαζόμαστε σκληρά και με υπευθυνότητα κάθε μέρα ώστε στο τέλος ο δήμος μας να αλλάξει σελίδα προς το καλύτερο.

Κλείνοντας θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το προσωπικό μας όπου είναι διπλα μας σε ότι ζητηθεί.
Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όλη την προσπάθεια που κάνουν να κρατάμε την πόλη μας καθαρή ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Μένουμε σπιτι για να είμαστε όλοι μαζί και την επόμενη ημέρα

Βασίλης Μπούτσης, Αντιδήμαρχος Σαρωνικου

Categories