Δ.Τ-5η διανομή τροφίμων & βασικών υλικών αγαθών για το 2020 στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής»

Ανακοινώνεται η πέμπτη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών για το 2020, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής» (ΤΕΒΑ) 2018 – 2019 η όποια βάση των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον.

 

Η Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής υλοποιεί το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ) και το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Το Πρόγραμμα αφορά τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών σε δικαιούχους, οι οποίοι είναι αποκλειστικά ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους, ώστε να είναι δικαιούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

 

Στην πέμπτη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών της Κοινωνικής Σύμπραξης Ανατολικής Αττικής, της οποίας επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Σαρωνικού, συμμετέχουν 12 από τους 13 Δήμους και συγκεκριμένα οι Δήμοι: Σαρωνικού, Αχαρνών, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Διονύσου, Λαυρεωτικής, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού.

 

Η νέα διανομή, η οποία εντάσσεται στον νέο κύκλο διανομών του ΤΕΒΑ 2018 – 2019 ξεκίνησε στις 6/04/2020 και θα ολοκληρωθεί στις 16/04/2020.

πινακας διανεμομενων προιοντων σαρωνικος

Δήμος Σαρωνικού

Categories