Ανακοίνωση της Ζ Φρατζέσκου για τη Συνεδρίαση Κοιν.Συμβουλίου Π. Φώκαιας της 29/4/20

ΖΑΧΑΡΩ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ – ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Π. Φώκαιας συνεδρίασε χτες, 29/4/2020, με δύο θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, τις εισηγήσεις των οποίων είχε στείλει ο Πρόεδρος της Κοινότητας από 26/4 στους Κοιν. Συμβούλους.
Λόγω κορωνοιού η συνεδρίαση έγινε δια περιφοράς, με αποστολή μηνυμάτων (e-mails) εκ μέρους των Κοινοτικών Συμβούλων προς τον Πρόεδρο.

Στο κρίσιμο θέμα της χρήσης της παραλίας (πλάζ), μεταξύ Λιμεναρχείου Π. Φώκαιας και των δέντρων κάτω από το παλιό Δημοτικό Σχολείο, από τα 180 παιδιά της ιδιωτικής κατασκήνωσης Ι.Ν. ΕΕ, (οι εγκαταστάσεις της οποίας δεν βρίσκονται στην Π. Φώκαια), οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ξ. Κοψολαίμη, Ζ. Φρατζέσκου, Ν. Παπουτσής και Π. Καστριώτης ψήφισαν «όχι δεν συμφωνώ» στην από 26/4 εισήγηση του Προέδρου της Κοινότητας. Σημειωτέον ότι υπήρξαν και διαμαρτυρίες κατοίκων στον Πρόεδρο για αυτή την θετική του εισήγηση.

Τελικά, ο Πρόεδρος πείστηκε και άλλαξε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης την από 26/4 εισήγησή του.
Μετά τα παραπάνω σύμφωνα με την τελική απόφαση του Κοιν. Συμβουλίου, η παραλία μας στο πιο πάνω σημείο μένει ελεύθερη για τους λουόμενους της Π. Φώκαιας, πράγμα το οποίο συνάδει και με την κοινωνική ευθύνη που πρέπει να έχουμε όλοι μας λόγω κορωνοιού.
Ζαχαρώ Φρατζέσκου/Κοινοτική Σύμβουλος Π. Φώκαιας

Υ.Γ. Ως Κοιν. Σύμβουλος έχω δεσμευτεί προεκλογικά να ενημερώνω τους πολίτες για τα προβλήματα του τόπου μας, και αυτό θα προσπαθώ, ανεξαρτήτως των όποιων δυσκολιών.

Categories