Σειρά διαδικτυακών εκπομπών “ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ και ΠΑΝΕΙΟΝ ΟΡΟΣ”

Στα πλαίσια της νέας εκπομπής «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ» που ήδη έχει προαναγγελθεί, διοργανώνεται ειδικός κυκλος εκπομπών με θεμα “ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΙΟΝ ΟΡΟΣ”.
Στην εκπομπή θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους:

Επιστήμονες σχετικοί με το θέμα των ΑΠΕ, Αιρετοί (Αρχηγοί Δημοτικών Παρατάξεων, Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δ.Σαρωνικού, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι), Οργανωμένες Ομάδες Πολιτών, περιβαλλοντικές οργανώσεις, Πολιτιστικοί- Εξωραιστικοί Σύλλογοι και απλοί συνδημότες μας από κάθε Δημοτική Κοινότητα.

Προκειμένου να γίνει η προετοιμασία του αριθμού των εκπομπών -οι οποίες δεν θα ξεπερνούν σε χρονική διάρκεια τα 45 λεπτά κάθε μία- καθώς και η διαμόρφωση των «panels”, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας και των οργανωμένων Ομάδων ενώ τις επαφές με επιστήμονες και Αιρετούς θα αναλάβει η εκπομπή. Ωστόσο ειναι δεκτές και προτάσεις για προσκληση εξειδικευμένων επιστημόνων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να δηλώσουν συμμετοχή στο inbox facebook “Paraktios.gr”

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα των κανονικών εκπομπών που ξεκινούν τις προσεχείς ημέρες, θα πραγματοποιείται κανονικά με όσα θέματα επιλέγονται από τον διοργανωτή και οι εκπομπές δεν θα επηρρεασθούν από τον κύκλο των εκπομπών για τις Ανεμογεννήτριες

Categories