Μία αξιέπαινη δράση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ του Δήμου Σαρωνικού.

Τέτοιες δράσεις πάντα γίνονταν και θα γίνονται στο Δήμο μας γιατί είναι γνωστή η έντονη παρουσία εθελοντών σε όλες τις δραστηριότητες της πόλης μας.

Το διαφορετικό όμως που προβάλλουμε σε αυτή τη δημοσίευση, είναι πως η συγκεκριμένη δράση έγινε από εθελοντές, ανεξαρτήτως δημοτικών παρατάξεων και το κείμενο που εστάλη  από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστου, υπογράμμιζε τη συμμετοχή και μελών από άλλη δημοτική παράταξη. 

“Μια διαφορετική δράση πραγματοποιήσαμε σήμερα στο Δήμο Σαρωνικού.

Την προηγούμενη Τετάρτη ενημερωθήκαμε ότι μια συνδημότισσα μας που έχει ανάγκη βρήκε σπίτι, εμείς της βρήκαμε τα έπιπλα και τις οικιακές συσκευές και σήμερα αναλάβαμε τη μετακόμιση ώστε να μείνει σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον.

Τα έπιπλα και όλες οι οικιακές συσκευές είναι ευγενική προσφορά της κ. Κάτιας, η οποία από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε μαζί μας και προθυμοποιήθηκε να προσφέρει 1 φορτηγό πράγματα.

Για τη μετακόμιση ζητήσαμε τη δική σας βοήθεια, ενημερώνοντας τους εθελοντές του Δήμου μας ότι είναι ώρα να λάβουμε δράση… Αμέσως συμπληρώθηκαν όλα τα άτομα που ζητήσαμε (7 σε αριθμό λόγω κορονοϊού) και ξεκινήσαμε από το πρωί τη μετακόμιση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Κάτια για τη μεγάλη αυτή προσφορά, τους εθελοντές μας που συμμετείχαν και σήκωσαν όλο το βάρος της μετακόμισης, τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας που ανέλαβαν τον συντονισμό και τον οδηγό μας Νεκτάριο για τη μεταφορά”.

δειτε φωτο εδω

Categories