Δ.Τ-Πραγματοποιήθηκε η 17η εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Σαρωνικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, η 17η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σαρωνικού, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Κυριάκος Κότταρης”, προσθέτοντας ακόμα 35 φιάλες στην Τράπεζα Αίματος του δήμου μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, συγκεντρώθηκαν με την πολύτιμη συμβολή όλων μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα περισσότερες από 100 φιάλες αίματος (θυμίζουμε ότι στις 22 Μαρτίου είχε πραγματοποιηθεί η 16η αιμοδοσία).

Ο Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και πρόσφεραν το δώρο ζωής τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, καθώς και τους Αντιδημάρχους και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη αιμοδοσίας, αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου που συνέβαλαν στην επιτυχή οργάνωση της αιμοδοσίας. Και αυτή τη φορά εμβληματική ήταν η παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου, ενώ ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει και η συμμετοχή των δύο νεότερων αιμοδοτών μας 18 και 19 ετών.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αισιοδοξία για το μέλλον, στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σαρωνικού

Categories