Σύλλ. Υπαλ. Περ.Αττικής: Η «ανάθεση» της αντισηψίας συνεχίζεται με όρους «ιδιαίτερους»

Σύλλογος Υπαλλήλων Περ. Αττικής: Η «ανάθεση» της αντισηψίας συνεχίζεται.. με όρους «ιδιαίτερους»., «Εικονικά» νούμερα-στοιχεία, απαξίωση προσωπικού και ιδιωτικοποιήσεις.

Αναλυτικά:
1. Η «ανάθεση» της αντισηψίας συνεχίζεται….

2. «Εικονικά» νούμερα και στοιχεία

3. ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

4. Απαράδεκτη απάντηση του υπουργού Εσωτερικών

Αθήνα 11- 5 -2020

Αρ. Πρωτ.: 113

Η «ανάθεση» της αντισηψίας συνεχίζεται…με όρους «ιδιαίτερους»…

Αξιοποιώντας υπαρκτές ανάγκες προμήθειας υλικών και μέσων προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού και τις ΠΝΠ συνεχίζονται από την Περιφερειακή Αρχή Αττικής της Ν.Δ. οι κάθε είδους συμβάσεις – αναθέσεις με όρους «ιδιαίτερους»…

Αυτή τη φορά θεώρησαν αναγκαίο να προχωρήσουν σε προμήθεια αντισηπτικών χαρτομάντιλων, συσκευασμένων ανά τεμάχιο μονάδας!!!, κι όχι σε συσκευασίες δεκάδων χαρτομάντιλων, όπως είναι και οι συνήθεις συσκευασίες στην αγορά.

Αυτόν τον όρο, που συνηθίζεται σε διαφημιστικές επιλογές και μάλιστα γραμμένο με δυσδιάκριτο τρόπο έβαλαν στις σχετικές εισηγήσεις και αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και ζήτησαν οικονομική προσφορά από συγκεκριμένη εταιρεία, που ούτε έχει κάποια σχέση με τα αντισηπτικά χαρτομάντιλα!!!

Θέλουν να πληρωθεί το ένα μαντηλάκι με 1,325 ευρώ!!!, τιμή δεκαπλάσια και πλέον απ’ όσο πωλούνται οι συσκευασίες των 15 τεμαχίων κλπ.

Θέλουν να πληρωθούν 24.000 μαντηλάκια (κομμάτια, όχι πολυσυσκευασίες) με 31.800 ευρώ!!! (σύμβαση 35/2020).

Και μην προσπαθήσει κανείς να δικαιολογήσει την ανεβασμένη τιμή με το κόστος αναγραφής του λογότυπου της Περιφέρειας Αττικής, γιατί εκτός των άλλων ούτε χρειάζεται, ούτε προσθέτει κάτι στην αντισηψία, ούτε προβλεπόταν αυτό στις σχετικές εισηγήσεις.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι «λεφτά υπάρχουν», το ζήτημα και πάλι είναι σε ποιον επιλέγουν να τα δίνουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

aftodioikisi.gr

Categories