Κοινές εμφανίσεις ανακοίνωσαν η Ελένη Γιαμαρέλλου και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Κοινές εμφανίσεις που ίσως εξελιχθούν και σε περιοδεία ανά την Ελλάδα σχεδιάζουν η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου και ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ενημερώσουν τον κόσμο για τα οφέλη της Θείας Κοινωνίας ενάντια στον κορωνοϊό, ενώ αναμένεται να πραγματοποιούν από δω και στο εξής κοινές συνεντεύξεις.
Πηγές κοντά στη λοιμωξιολόγο και τον τραγουδιστή τονίζουν ότι είναι πιθανό η κ. Γιαμαρέλλου να εμφανιστεί στο μαγαζί που θα τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος το καλοκαίρι, και ο τραγουδιστής να αναλάβει μέρος των υποχρεώσεων της λοιμωξιολόγου, καθώς και οι δύο θεωρούνται εξίσου ικανοί να αναλάβει ο ένας το ρόλο του άλλου.

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν μαζί και τουρνέ, με διασκευασμένα τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου όπως «Βάλτο Τέρμα (Το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας)», «Εννοείται (Ότι Θα Κοινωνήσω)», και «Τώρα Τι Να Κάνω (Που Κόλλησα Κορωνοϊό)».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε πρόσφατα ότι θα κοινωνούσε ακόμα κι αν πριν απ’αυτόν είχε προηγηθεί λεπρός, ενώ η κ. Γιαμαρέλλου είναι γνωστή για τις επιστημονικές της συμβουλές πάνω στο ίδιο θέμα, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι λοιμωξιολόγοι της χώρας να έχουν μείνει φαλακροί, καθώς τραβάνε συνέχεια τα μαλλιά τους από τις δηλώσεις της.

tovatraxi.com

Categories