“Σαρωνικός Νέα Πνοή”. Ανάδειξη προβλημάτων καθημερινότητας στην τηλεδιάσκεψη του ΔΣ Σαρωνικού της 15/5

Καλύπτοντας πολλά χρόνια τώρα τις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, έχω  καταλήξει πως το πρώτο μέρος των συνεδριάσεων που αφορά στις ερωτήσεις και ενημερώσεις , μερικές φορές είναι πολύ ουσιαστικό και αποδοτικό γιατί τα ζητήματα που τίθενται είναι ζητήματα που αναδεικνύονται κατ ευθείαν από τους πολίτες οι οποίοι τα μεταφέρουν στους Δημοτικούς Συμβούλους και αυτοι με τη σειρά τους τα θέτουν υπό όψιν του Σώματος.

Στην προχθεσινή τηλεδιάσκεψη η παράταξη του Χρ. Τσιγαρίδα ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ εκτός από τις θέσεις του επικεφαλής της που προέτρεψε όλους “να κοιτάξουν μπροστά και να αφήσουν τις τακτικές του παρελθόντος”, κατατέθηκε και μία σοβαρή πρόταση από τον Μ. Κόλλια σε ότι αφορά την δημιουργία “Τράπεζας Εργασίας” στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την οποία θα αντλείται προσωπικό κατά προτεραιότητα, όταν ο Δήμος προβαίνει σε προσλήψεις. Είναι πρόταση που εμπεριέχεται στο Προεκλογικό Πρόγραμμα της Παράταξης και όπως τόνισε ο Μ.Κόλλιας, ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις  με τον Αντιδήμαρχο Ηλ. Πατσιαούρα για να εκπονηθεί και παρουσιασθεί ανάλογη μελέτη προς υλοποίηση. Σημείωση του Paraktios -Ας μου επιτραπέι να υπενθυμίσω ότι σε αυτή την ¨Τράπεζα” θα πρέπει να ενταχθούν και άλλες Κοινωνικές Ομάδες όπως οι Πολύτεκνοι που δεν είναι απαραίτητα ψφελούμενοι του Κ.Π. η άλλες ευπαθείς Οικογένειες Συμπολιτών μας.

Το δεύτερο ζήτημα-πρόβλημα, αναδείχθηκε από τον κο Κολοκοτρώνη και είναι το ζήτημα της ελεύθερης διάθεσης στους πολίτες, των WC στο θεατράκι της Π.Φώκαιας το οποίο -όπως τόνισε ο Δ Σύμβουλος- το χρησιμοποιεί αποκλειστικά παρακείμενος Ναυταθλητικός Σύλλογος.

Τις ακριβείς δηλώσεις δείτε στο video που ακολουθεί το οποίο είναι απόσπασμα της live μετάδοσης από τον Paraktios.gr

Categories