Θέσπιση επόπτη καθαριότητας και επόπτη μέσων μεταφοράς στην Β/θμια Σχολική Επιτροπή Σαρωνικού

Η πιό κάτω ενημέρωση έρχεται από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου

Τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας άνοιξαν και πάλι σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον και εμείς θέλουμε να είμαστε εκεί για να εξασφαλίσουμε για μαθητές και καθηγητές τις καλύτερες συνθήκες και ένα ασφαλές περιβάλλον.
Γι’αυτόν το λόγο, από τη Δευτέρα δημιουργήσαμε το θεσμό του επόπτη καθαριότητας, ο οποίος θα επισκέπτεται όλα τα σχολεία τα πρωινά και θα διασφαλίζει ότι τηρείται η πρωινή βάρδια που έχουμε προσθέσει καθώς και ότι γίνεται συστηματικός καθαρισμός όλων των επιφανειών καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, ξεκινήσαμε το θεσμό του επόπτη μέσων μεταφοράς, άτομο της Σχολικής Επιτροπής που, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων κάθε σχολείου, θα ελέγχουν ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα στα λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές μας.

Πολύ σημαντική είναι η συνεισφορά των Διευθυντών και του προσωπικού των σχολείων του Δήμου μας καθώς και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και όλων των μελών της Β/θμιας Σχολικης Επιτροπής που στηρίζουν εθελοντικά τις νέες απαιτήσεις και είναι εκεί κάθε μέρα από την πρώτη στιγμή και σήκωσαν το βάρος των νέων αλλαγών

Categories