Σύσσωμη και καθολική αναγνώριση της προσπάθειας της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του Δ.Σαρωνικού.

Η τηλεδιάσκεψη της 15/5/20 του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, ήταν από τις λίγες συνεδριάσεις που έχουμε καταγράψει και θα ήθελαν οι συνδημότες μας πάντα να βλέπουν, χωρίς εντάσεις, αντιπολιτευτικές κορώνες  και τόσα άλλα που είναι συνηθισμένα στις δια ζώσης συνεδριάσεις. Η Απόσταση έφερε πιό κοντά όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και για ένα περίεργο λόγο τους έκανε πιό ζεστούς και πιό ανθρώπινους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και πριν την έναρξη της ενημέρωσης για τα θέματα της Πολιτικής Προστασίας, υπήρξε και μία αποχώρηση του Σάββα Ακούσογλου, όχι λόγω διαμαρτυρίας όπως κάποιες φορές γίνεται από Δημοτικούς Συμβούλους αλλά επειδή ο Σάββας ειδοποιήθηκε πως έγινε παππούς και φυσικά ακολούθησαν οι συγχαρητήριες ευχές όλων.

Μέσα σε αυτό λοιπόν το ευχάριστο κλίμα ακολούθησε το 2ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης που αφορούσε στην Ενημέρωση για την Πολιτική Προστασία η οποία έγινε  από τον Αντιδήμαρχο Μπάμπη Γαλάνη.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν αναδεικνύαμε τη σύσσωμη αποδοχή και ηθική επιβράβευση, απ’ όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, του έργου της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του Δ.Σαρωνικού και  γιαυτό σας προτρέπουμε να δείτε το video που ξεκινάει με την “αποχώρηση” του Σάββα Ακούσογλου.

Διαχρονική και μεγάλη η Αξία της Πολιτικής Προστασίας ανεξαρτήτως της Δημοτικής Αρχής που ασκεί Διοίκηση στο Δήμο Σαρωνικού.

Categories