Ενημέρωση για τις Α/Γ, Δήμων Σαρωνικού-Λαυρεωτικής σε συγκέντρωση Δημοτών στους πρόποδες του Πάνειου. -video

Σε μία συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι Δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού με την παρουσία πολιτών και εκπροσώπων θεσμικών οργάνων και των δύο Δήμων, πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την τοποθέτηση Α/Γ στο Πάνειον όρος καθώς και η ανακοίνωση της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί, που συνίσταται στη διατήρηση της παρεμπόδισης έναρξης των έργων με ταυτόχρονες Νομικές Ενέργειες, ενημέρωση από επιστήμονες προκειμένου να αναδειχθούν προβλήματα που απορρέουν από την εγκατάσταση Α/Γ στο Πανί και άλλες δράσεις όπως αυτή που οτγανώνεται για την επόμενη Κυριακή από τις Κοινότητες Κερατέας και Καλυβίων με χαρακτηρηστικό τίτλο “Περπατάμε για να σώσουμε το βουνό μας”. Πρόκειται για συμβολική πεζοπορία στη κορυφή του Πανείου κατα την οποία θα γίνει προσπάθεια ανάδειξης, σήμανσης και επαναχρησιμοποίησης των μονοπατιών του Πανείου όρους.

Στη συνέχεια μίλησαν με τη σειρά: ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δ Λουκάς, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Λαυρεωτικής κος Λεβαντής, ο Χρ. Τσιγαρίδας, επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων Χρ.Ράπτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κερατέας Απ. Ζορμπάς, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρολιάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής Κώστας Τουλγαρίδης, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και πρ. Δήμαρχος Σαρωνικού Γ.Σωφρόνης , η Δημοτική Σύμβουλος Λαυρεωτικής Αρετούσα Μακρή, ο Δημότης Γιάννης Αναγνωσταράς και ο Πρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Σαρωνικού Γ.Χάλαρης.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Π.Φιλίππου κάλεσε το κόσμο να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις των συντονιστικών ώστε να πλαισιωθούν οι ομάδες περιφρούρησης.

Δείτε το video του Paraktios.gr που κάλυψε με ζωντανή μετάδοση την συγκέντρωση καθώς και τα μεμονωμένα βιντεάκια των ομιλητών.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ VIDEO της συγκέντρωσης

Η Ενημέρωση του Δημάρχου Σαρωνικού Π.Φιλίππου


Γ. Σωφρόνης, επικεφαλής Μειζ. Μειοψηφίας και πρ.Δήμαρχος Σαρωνικού.


Χρ. Τσιγαρίδας, επικεφαλής Ελασ. Μειοψηφίας Δημ Συμβουλίου Σαρωνικού.


Χρ. Ράπτης Πρόεδρος Κοινότητας ΚαλυβίωνΓιάννης Αναγνωσταράς κάτοικος Καλυβίων.


Γ. ΧΑΛΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ. Βουλευτής Περιφέρειας (ΣΥΡΙΖΑ)


Κ. ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Δ.ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ


ΛΕΒΑΝΤΗΣ -ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ επικεφαλής Μειζονος Μειοψηφίας.


Αρετούσα Μακρή. Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας Δ Συμβουλίου Λαυρεωτικής (Παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ)


Απόστολος Ζορμπάς. Πρόεδρος Κοινότητας Κερατέας


 

Categories