Δ.Τ-Η ευχαριστήρια επιστολή του Κ.Υ Καλυβίων προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου,για την δωρεά της Πλεύσης Ελευθερίας

Με επιστολή του προς την Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Συντονιστής-Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλυβίων ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών του προσωπικού του Κ.Υ., για την δωρεά της Πλεύσης Ελευθερίας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απόφασής της να διαθέσει την πλήρη χρηματοδότηση τριών μηνών στον αγώνα κατά της Πανδημίας.

Ακολουθεί το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής:

«Αξιότιμη κυρία Κωνσταντοπούλου,

 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω, εκ μέρους όλων των μελών του προσωπικού, τις θερμές ευχαριστίες για την ευγενική χορηγία σας που αφορά στην παροχή τελευταίας τεχνολογίας ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει έναν ηλεκτροκαρδιογράφο και ένα λουτρό υπερήχων.

 

Η δωρεά σας αποκτά βαρύνουσα σημασία διότι, εκτός του ότι εκφράζει την έμπρακτη στήριξή σας στην προσπάθειά μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιείται σε μια χρονική στιγμή όπου το Κ.Υ. Καλυβίων έχει εισέλθει στη νέα κατάσταση της 24ωρης λειτουργίας και η προσφορά σας θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους κατοίκους της περιοχής.

 

Μπορεί λόγω της πανδημίας να στερηθήκαμε πολλές από τις χαρές της κοινωνικής ζωής, ωστόσο δημιουργήθηκε η ευκαιρία να αναδειχθούν η διάθεση προσφοράς, η αλληλεγγύη, η συλλογική υπευθυνότητα και η εθνική ομοψυχία. Η γενναιόδωρη χειρονομία σας προσθέτει επιπλέον αξία σε αυτά και σε συνδυασμό με την ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει σχετικά με την προστασία της υγείας των πολιτών και την ασφάλεια των υγειονομικών, μας συγκινεί και μας τιμά ιδιαιτέρως.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά και σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας!

Μετά τιμής,

Ο Συντονιστής – Διευθυντής του Κ.Υ. Καλυβίων

Δρ Αριστοφάνης Γκίκας»

Categories