Πρωινό “ξύπνημα” στο Πανί λόγω ενδεχόμενης παρέμβασης Εισαγγελέα.

Η πληροφορία πως σήμερα το πρωί της 26/5 20 θα υπήρχε η παρέμβαση Εισαγγελέα και Αστυνομίας για να “καθαρίσει” η πρόσβαση προς στο σημείο εργασιών της Εταιρείας που έχει αναλάβει την εγκατάσταση της μίας Ανεμογεννήτριας, συγκέντρωσε γρήγορα κόσμο χωρίς κάποια δημόσια ανακοίνωση-καθώς δεν είχε επιβεβαιωθεί η εγκυρότητά της.

Ωστόσο, οι δύο Δήμαρχοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού όπως και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολίτες βρέθηκαν στο σημείο που είχε πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της Κυριακής, χωρίς όμως να συμβεί κάτι σοβαρό παρά μόνο το πέρασμα ενός περιπολικού που ανέβηκε μέχρι το σημείο που δύο φορτηγά εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων.

Ο Paraktios βρέθηκε από πολύ πρωί εκεί, καταγράφοντας το γεγονός και επιπρόσθετα πήρε δηλώσεις από τους δύο Δημάρχους που μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό video που ακολουθεί.

Σημαντική παρατήρηση, η απάντηση των δύο δημάρχων στο ερώτημα του Paraktios, αν έχουν προσκληθεί για ενημέρωση οι Βουλευτές Περιφέρειας αφού όπως δήλωσαν και οι δύο, ότι ταυτόχρονα με τα Νομικά μέτρα που λαμβάνονται, επιζητούν Πολιτική Λύση.

Ακολούθησε “off camera”ενημέρωση των παρευρισκομένων. από τoυς δύο Δημάρχους και φυσικά θα συνεχισθούν οι “βάρδειες επιφυλακής” σε 24ωρη βάση.

Categories