Εργαζόμενοι εισέβαλαν στο υπουργείο Τουρισμού (φωτο)

Στο κτίριο του υπουργείου Τουρισμού στην οδό Αμαλίας εισέβαλαν λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός παρουσιάσει στο Ζάππειο (στις 8) την καμπάνια για τον τουρισμό, εργαζόμενο στον επισιτισμό. Οι εργαζόμενοι ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη ο οποίος τελικώς συναντάται με τριμελή αντιπροσωπεία τους.

Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές βρέθηκαν στην οδό Σταδίου στο ύψος του υπουργείου Εργασίας φωνάζοντας συνθήματα, καθώς ο κάδος πλήττεται ιδιαίτερα από τα μέτρα που ελήφθησαν για την πανδημία ενώ ζητούν και την προστασία των ανέργων συναδέλφων τους.

Μάλιστα ζήτησαν να συναντηθούν με τον Γιάννη Βρούτση, ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό, καθώς ο υπουργός Εργασίας απουσιάζει. Κατόπιν αυτού, αποχώρησαν με κατεύθυνση το υπουργείο Τουρισμού στην Αμαλίας. Εκεί ορισμένοι εισέβαλαν στο κτίριο.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργαζόμενοι του συνδικάτου εργαζομένων επισιτισμού – τουρισμού – ξενοδοχείων Αττικής μαζί με δώδεκα επιχειρησιακά σωματεία των ξενοδοχείων «Marriott», «ΖΑΦΟΛΙΑ», «Royal Olympic», «Grand Resort Lagonissi», «Hilton», «Intercontinental», «Crowne Plaza», «Stanley», «Novotel», «ΤΙΤΑΝΙΑ» και στις επιχειρήσεις εστίασης «Select Service Partner» και «NEWREST».

aftodioiksi.gr

 

Categories