Η διαφαινόμενη διακοπή λειτουργίας της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου, στο χθεσινό ΔΣ Σαρωνικού.

Ερώτηση για την διαφαινόμενη διακοπή λειτουργίας της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου την 1/7/20, έθεσε στη χθεσινή (4/6/20) τηλεδιάσκεψη του  Δ. Σ. Σαρωνικού, ο Χρήστος Τσιγαρίδας, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ.

Αφορμή της ερώτησης, η δημοσίευση του Paraktios.gr , ανάρτησης στο Facebook υποστηριζόμενης με σχετικά επίσημα έγγραφα, της κας Αρετούσας Μακρή Δημ Συμβούλου Λαυρεωτικής και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ* , σύμφωνα με τα οποία διακόπτεται την 1/7/20, η λειτουργία του Πολεοδομικού Γραφείου Μαρκοπούλου κάτι που θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στους Δήμους που αυτό εξυπηρετεί και φυσικά και τον Σαρωνικό.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού απάντησε πως αυτό το διαχρονικό πρόβλημα, αντιμετωπίζεται είτε με Παράταση,κάτι που θα αιτηθούν οι εμπλεκόμενοι Δήμοι είτε με Προσλήψεις Μηχανικών κάτι για το οποίο θα πρέπει να επιτρέψει το αρμόδιο Υπουργείο μέσω ΠΝΠ

* Η “Δημοτική Παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨  ήταν τρίτη στις εκλογές και έχει 4 Δημοτικούς Συμβούλους στο ΔΣ Λαυρεωτικής ( Αρετούσα Μακρή, Δικηγόρος -Σταύρος Ρόζης, Πολιτικός Μηχανικός – Σωτήρης Ιατρού Πολιτικός Μηχανικός – Παρασκευής Γιάννης Υπάλληλος ΔΕΗ)

Η Ερώτηση Τσιγαρίδα

Η απάντηση Π.Φιλίππου.

Categories