Σε «πλήρη ετοιμότητα» καλεί τις κομματικές δυνάμεις του ΜέΡΑ 25 ο Γιάνης Βαρουφάκης 12/06/2020

Την ανάγκη να υπάρξει πλήρης ετοιμότητα των κομματικών δυνάμεων, γιατί «αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε το άλλοθι της άγνοιας σε αυτά που ετοιμάζουν σε βάρος του λαού μας» τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης σε τηλεδιάσκεψη του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουνίου.

Ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε ότι ο υπουργός Οικονομικών Χ.Σταϊκούρας στην τελευταία συνεδρίαση του Eurogroup ζήτησε να υπάρξει δέσμευση των εταίρων μας ότι δεν θα ληφθούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα το 2021, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν ένα «θα δούμε».

Στην τηλεδιάσκεψη εκτός από τα κομματικά μέλη και τους φίλους του ΜέΡΑ25 στην Β1 μετείχαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο Θανάσης Σπύρου πρόεδρος του ΔΣ του Σικαρίδειου ιδρύματος, ο Γεράσιμος Λυμπεράτος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, η Μαίρη Διακολιού, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου και επικεφαλής της παράταξης «Αδέσμευτη Φωνή», ο Γιώργος Πέτρου από το δήμο Ηρακλείου καθώς επίσης και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο Κλέων Γρηγοριάδης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα θέματα που κυριάρχησαν στην συζήτηση αφορούσαν την μεταφορά του Καζίνο της Πάρνηθας στο κτήμα Βιλαβέρη, στα όρια μεταξύ Χαλανδρίου και Αμαρουσίου, την πρωτοποριακή αντιμετώπιση των απορριμμάτων από τον δήμο Χαλανδρίου, τη στήριξη των εργαζομένων στο νοσκομείο Α.Φλέμινγκ, τα πολλά προβλήματα στο Σικαρίδειο ίδρυμα κ.α.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 απαντώντας αναλυτικά σε όσα θέματα τέθηκαν στη διάρκεια της συζήτησης τόνισε ότι το ΜέΡΑ25 είναι η φωνή τους εντός και εκτός Βουλής.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Categories