Έδωσαν κρατικό χρήμα σε site που δεν έχει ανανεωθεί εδώ και χρόνια

Λεφτά για «ανύπαρκτα» ΜΜΕ υπάρχουν…

Βαριά εκτεθειμένη και με την αντιπολίτευση να της αποδίδει κατηγορίες διασπάθισης δημοσίου χρήματος εκμεταλλευόμενη την πανδημία του κορονοϊού, βρίσκεται η κυβέρνηση και κυρίως οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέλιος Πέτσας, μετά την αποκάλυψη της λίστας των 1.232 ΜΜΕ που πήραν κρατικό χρήμα, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Κι ενώ ούτε ο κ. Μητσοτάκης, ούτε ο κ. Πέτσας έχουν δώσει απαντήσεις για τα ποσά που δόθηκαν σε κάθε ΜΜΕ, οι αποκαλύψεις για δεκάδες ανύπαρκτα sites που εξασφάλισαν κρατική χρηματοδότηση με «φόντο» την παγκόσμια υγειονομική κρίση, αποκτούν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Παράδειγμα για του λόγου αληθές αποτελεί το wishmag.gr. Μια απλή περιήγηση στο εν λόγω site αρκεί για να ανακαλύψει κανείς ότι δεν έχει ανανεωθεί εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το site αυτό δεν έχει ανανεωθεί εδώ και χρόνια, ο εκδότης του πρόλαβε να βάλει 14 συνδέσμους «Mένουμε Aσφαλείς» σε μια κατηγορία με τίτλο «EDIT», οι οποίοι, όμως, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν οδηγούσαν… πουθενά.

altsantiri.gr

Categories