Μητσοτάκης: Σιγή ιχθύος για τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ -Τσίπρας: Καταργήσατε τη Διαύγεια

Δεν έδωσε απάντηση για τις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθήθηκαν προκειμένου να δοθούν 20 εκατ. σε ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες, ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Παρότι προκλήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε να σιωπήσει και να μην κάνει καμία αναφορά στο θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είχε πει ότι «δεν σας αξίζει αυτό που κάνετε με τα ΜΜΕ. Δώσατε δημόσιο χρήμα. Γιατί δεν βγαίνετε να πείτε πόσα δώσαμε και σε ποιους», είχε θέσει το ερώτημα, προσθέτοντας ότι με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης, καταργεί την Διαύγεια. Είχε, δε, καλέσει τον πρωθυπουργό να δώσει απάντηση στην δευτερολογία του.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Και το ερώτημα, πλέον, είναι τι φοβάται ο πρωθυπουργός και δεν απαντά για το θέμα; Είναι, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, ενοχλημένος με τον τρόπο τον οποίο έχει χειριστεί την υπόθεση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, θα τον αντικαταστήσει στον επικείμενο ανασχηματισμό ή συμβαίνει κάτι άλλο;

aftodioikisi.gr

Categories