Απαγωγή Μαρκέλλας: Άντρας με χάντρες στα μαλλιά το τρίτο άτομο κατά το παιδί – Διαψεύδει η 33χρονη

Για την παρουσία τρίτου ατόμου στο διαμέρισμα που κρατείτο το κοριτσάκι είχε κάνει λόγο και ο αδελφός του θύματος της απαγωγής

Νέες εξελίξεις προκύπτουν συνεχώς στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης και φέρνουν σε δυσμενέστερη θέση την 33χρονη που μεταφέρεται στις φυλακές Θήβας και όχι στον Κορυδαλλό, όπως είχε ζητήσει φοβούμενη για τη σωματική της ακεραιότητα.

Το 10χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι ακριβώς είχε υποστηρίξει και ο αδελφός του, ότι δηλαδή στο διαμέρισμα που κρατείτο επί 44 ώρες, βρισκόταν και τρίτο άτομο και συγκεκριμένα ένας μαύρος άνδρας, με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Η 33χρονη από την πλευρά της διαψεύδει αυτόν τον ισχυρισμό και τονίζει ότι η φιγούρα που είδε το κοριτσάκι οφείλεται στις παραισθήσεις που είχε εξαιτίας των ηρεμιστικών που του χορήγησε. Όπως μάλιστα είπε στους αστυνομικούς, δεν έκανε ούτε βιντεοκλήση με κάποιον άντρα και η μόνη επικοινωνία που είχε ήταν με μια συνάδελφό της από τον φούρνο στον οποίο εργαζόταν.

Οι Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση με κύριο μέλημα να διαπιστώσουν αν πίσω από την απαγωγή βρίσκεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

altsantiri.gr

Categories