ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σαρωνικού- Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παλιοί «σύντροφοι,» παλιές μεθοδεύσεις, τώρα και παλιά… λημέρια, όχι μόνον για τον Δήμαρχο Σαρωνικού και τέως Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, κο. Πέτρο Φιλίππου, αλλά και για την (τέως) Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Δούρου.
Το δίδυμο, το οποίο «συναντήθηκε» στην Περιφέρεια, ξαναβρίσκεται αυτήν την φορά στον Δήμο Σαρωνικού, συνεχίζοντας τις τακτικές του παρελθόντος, δηλαδή λαϊκίζοντας και πιστεύοντας ότι μπορεί χωρίς όριο να ψεύδεται στους ψηφοφόρους.

Στην πραγματικότητα, τόσο ο κος. Φιλίππου όσο και η κα. Δούρου, ψεύδονται χωρίς αιδώ, αφού και οι δύο θεωρούν τώρα ότι μπορούν να πρωτοστατήσουν σε αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στο Πάνειο Όρος, ενώ και οι δύο και μόλις προς διετίας (συγκεκριμένα στις 12-6-2018 σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει ότι γνώριζαν) δεν είχαν καμία αντίρρηση για το έργο, το οποίο ήταν ακόμη ένα έργο «ρουτίνας» γι’ αυτούς.

Πρόκειται για έργο «ρουτίνας,» το οποίο προσφέρεται ωστόσο αυτήν την εποχή για να ενώσουν δυνάμεις, ανεβάζοντας τόνους, προκαλώντας τα φώτα της δημοσιότητας και ουσιαστικά ασκώντας αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, λειτουργώντας και οι δύο ως γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Κατανοητό αυτό για την κα. Δούρου, που παραμένει δημοσίως προσκολλημένη στο Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακατανόητο για τον Δήμαρχο Σαρωνικού, κο. Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος έπεισε προεκλογικά τους ψηφοφόρους του Δήμου ότι ζητούσε την ψήφο τους ως «ανεξάρτητος» και ελεύθερος κομματικών δεσμών. Ωστόσο, για άλλη μία φορά, ο κος. Φιλίππου, προφανώς θεωρώντας ότι μπορεί να συνεχίζει να εξαπατά τους ψηφοφόρους, εναγκαλίζεται και αλληλοϋποστηρίζεται από ενεργά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσφεύγοντας στους κόλπους του Κόμματος του, το οποίο πάντως δεν δίστασε να απαρνηθεί προεκλογικά προς ίδιον- και μόνον- συμφέρον.

Περαιτέρω, στην υπόθεση των Ανεμογεννητριών στο Πάνειο Ορος, ο Δήμος Σαρωνικού έκρινε σκόπιμο να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του κου. Κουφοντίνα, του γνωστού Δημήτρη Κουφοντίνα, μέσω άγνωστης διαδικασίας και κριτηρίων επιλογής. Όπως κι αν έχει, η «προτίμηση» του κου. Φιλίππου για στήριξη από την τέως Περιφερειάρχη, αποτελεί απόδειξη της απομόνωσής του και της ξεκάθαρης κομματικής του ταύτισης, στην οποία έχει βεβαίως κάθε δικαίωμα αρκεί να μην την απαρνείται ή προβάλει αναλόγως των «αναγκών» της στιγμής. Η καταπρόσωπο αυτή κοροϊδία δεν αξίζει στους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού, ούτε και η συνεχής προσβολή της νοημοσύνης μας, από τους …παλιούς συντρόφους, με τις παλιές μεθοδεύσεις και σίγουρα όχι σε ό,τι προφανώς θεωρούν παλιά λημέρια τους!

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Σπύρος Γ.Χυσίρογλου

 

Categories