ΔΤ Δήλωση της Ρ. Δούρου για το Πάνειο Όρος

Δελτίο Τύπου – Δήλωση της Ρένας Δούρου για το Πάνειο όρος  “Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δεν μπορεί να είναι ευκαιρία για νέα τζάκια”

Με τον Δήμαρχο Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, συναντήθηκε χθες η Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Περιφερειακή Σύμβουλο, Ζωή Βαρέλη, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, όπου θα συζητηθεί το θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Πάνειο όρος. Μετά από τη συνάντηση η Ρένα Δούρου δήλωσε τα εξής:

“Ενόψει της συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου μας ενημέρωσε για τις δράσεις του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης. Από την πλευρά της “Δύναμης Ζωής” θέλω κι εγώ να δηλώσω ότι η κλιματική κρίση ήλθε για να μείνει, είναι ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά τις ζωές όλων μας και τις ζωές των παιδιών μας. Και οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δεν μπορεί, είτε μιλάμε για τις ανεμογεννήτριες είτε για τα φωτοβολταϊκά πάρκα, να αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κκ Μητσοτάκη και Χατζηδάκη για να εγκαταστήσουν στην ήδη τρωθείσα οικονομία, καινούργια τζάκια. Δεν μας λείπουν καινούργια τζάκια, μας λείπουν δουλειές, αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην αναπνοή των παιδιών μας”.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.RenaDourouDynata.gr
www.RenaDourou.gr
www.DinamiZois.gr
Fb: www.facebook.com/renaperifereia/
Twitter: @RenaDourou
Instagram: @rena.dourou

Το Γραφείο Τύπου, 1 / 7 / 20

Categories