Αποπομπή Θεοχάρη για το «μπάχαλο στον τουρισμό» ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Απανωτές γκάφες, αλλά και λάθη, καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Τουρισμού, θέτοντας τον πρωθυπουργό μπροστά στο δίλημμα να τον αποπέμψει ή να αναλάβει προσωπικά την ευθύνη.

«Φορείς του τουρισμού και εργαζόμενοι παραμένουν αφημένοι στην τύχη τους, χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Την πιο κρίσιμη στιγμή για τον ελληνικό τουρισμό, η κυβέρνηση επιτείνει το μπάχαλο που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Τα απανωτά λάθη, οι παραλείψεις και οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού καταστρέφουν την αξιοπιστία της χώρας διεθνώς, όπως φαίνεται δυστυχώς και από τα ρεπορτάζ ξένων Μέσων τις τελευταίες ημέρες.

Στις απανωτές γκάφες των τελευταίων μηνών, από τα κλεμμένα διαφημιστικά σποτ, την ασυνεννοησία των ελληνικών Αρχών στο άνοιγμα των συνόρων με συνέπεια τον διεθνή διασυρμό της χώρας και το χάος με τις ακυρώσεις κρατήσεων έως τις δυσλειτουργικές ηλεκτρονικές φόρμες, ήρθε να προστεθεί η τραγική εικόνα του Υπουργού Τουρισμού να προσπαθεί να δικαιολογήσει με παραπλανητικά επιχειρήματα την απευθείας πτήση με Σουηδούς τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Η απομόνωση του κ. Θεοχάρη από την πραγματικότητα και η ανεπαρκής διαχείριση των προβλημάτων του τουρισμού, είναι πλέον μη αναστρέψιμη και ναρκοθετεί το σύνολο της ελληνικής οικονομίας. Φορείς του τουρισμού και εργαζόμενοι παραμένουν αφημένοι στην τύχη τους, χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να επιλέξει: Ή διώχνει τον κ. Θεοχάρη σήμερα κιόλας ή αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για το πρωτοφανές μπάχαλο στον τουρισμό.

Το μπάχαλο και οι απανωτές αστοχίες της κυβέρνησης στο θέμα του τουρισμού χρεώνονται εν πολλοίς στον Χάρη Θεοχάρη, ενώ, όπως γράφει και η «Εφ.Συν.» σε σημερινό ρεπορτάζ της, το υπουργείο Τουρισμού και το Μαξίμου κατηγορούνται για προκλητική εύνοια προς την γερμανική TUI, μετά και τις αποκαλύψεις για την «απαγορευμένη» πτήση από τη Στοκχόλμη προς τη Ρόδο.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες ήρθες στο φως της δημοσιότητας το παρασκήνιο με τις απειλές του γερμανικού κολοσσού προς την ελληνική κυβέρνηση και την άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη-Θεοχάρη, θέμα για το οποίο μέχρι σήμερα το Μαξίμου… σφυρίζει αδιάφορα.

efsyn.gr

Categories