Ο Κώστας Δόβας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, θα αγωνίζεται στον ΝΟΣ. Την ερχόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σαρωνίδας.
Ο Ευάγγελος Παλαιοξάρης αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Σαρωνίδας, με τον παίκτη να φορά τη φανέλα του συλλόγου μας την ερχόμενη σεζόν!
Ο Σωκράτης Καζαντζής ανήκει κι εκείνος στην οικογένεια του Ναυταθλητικού Ομίλου Σαρωνίδας, αποτελώντας την τρίτη μεταγραφή της ομάδας μας. Ο έμπειρος παίκτης θα φορά τη φανέλα του συλλόγου μας την ερχόμενη σεζόν.
Ο Γιάννης Γκίνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Ο Χρήστος Καρκανιάς δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε να ανταμώσουν οι αθλητικοί δρόμοι μας ξανά.