Ολιγορία και απραξία του Δήμου καταγγέλει κάτοικος για επικινδυνότητα δέντρου στο Λαγονήσι.

Αυτο ειναι το δεντρο που γερνει επικινδυνα ετοιμο να συμπαρασυρει καλώδια ΔΕΗ ΟΤΕ.Φυσικά δεν περναει υχηλο οχημα.π.χ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ!!!

“Εδω και πάνω απο δύο χρόνια εχω υποβάλει γραπτό, πρωτοκολλημένο ,αίτημα στο Δήμο Σαρωνικού που αφορά την αποκατάσταση του δρόμου οπου διαμένω στο Λαγονήσι (οδός Νάξου, πάροδος Αγ.Τριάδος) σε σημείο οπου οι ρίζες μεγάλου πεύκου διασχίζουν κάθετα το οδόστρωμα και το εχουν υποσκάψει δημιουργώντας αναχώματα.Ως αποτέλεσμα η διέλευση οχημάτων εχει εξελιχθεί σε καθημερινή ταλαιπωρία για τους οδηγούς και για τα ίδια τα οχήματα.
Παρά τις επανειλημένες εκκλήσεις μου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μου, τόσο επι της προηγούμενης δημαρχείας οσο και επι της σημερινής, καμμία απολύτως δράση εχει αναληφθεί.
Αρχικά η δικαιολογία ηταν οτι πρεπει να κοπει το πεύκο το οποιο βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο που δεν ξερουμε σε ποιον ανήκει και δεν μπορούμε να φτιάξουμε το δρόμο χωρίς να βγάλουμε το πεύκο γιατι θα ξαναχαλάσει το δρόμο.. Φυσικά καμμιά προσπάθεια για να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης του χώρου ουτε για να επισκευαστεί -εστω πρόχειρα- ο δρόμος.
Δεν προχώρησα να επισκευάσω με δικά μου έξοδα το δρόμο γιατί ουτε αντέχω ουτε ανέχομαι πλέον μετα απο εικοσι και πλέον έτη στα οποια δημιούργησα μόνος μου τις υποδομές(δεξαμενές νερού ,τον ίδιο το δρόμο στον οποίο ο Δήμος δεν έριξε ουτε μισό κυβικό σκυρόδεμα κ.α) να υπόκειμαι την κοροιδία των εκάστοτε “αρχόντων” της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο μεταξύ βρήκα μόνος μου τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου που βρίσκεται το πεύκο ( ο Δήμος δεν μπορούσε να το κάνει ως όφειλε και δικαιούτο) και τον παρεκάλεσα να παει στο Δήμο και να συναινέσει στην επίλυση του προβλήματος ,πράγμα που διαπιστωμένα ,συνέβη εδώ και καιρό.
Παρόλα αυτά οι αρμόδιοι του Δήμου συνεχίζουν να αδιαφορούν για το πρόβλημα ενω ο συμπαθής γραφικός υπηρεσιακος παράγων , να επαναλαμβάνει “λυπάμαι κύριε” “ζητώ συγγνώμη “”εχετε δίκιο” “ντρέπομαι ” .Υπάρχουν πολλοί που θα έπρεπε να ντρέπονται. Ισως όχι ο συγκεκριμμενος”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΓΑΣ

Και αυτο ειναι ο….”δρόμος”

Categories